Vacature .NET Developer - Zwolle

Zwolle

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zit jij vol goede ideeën, ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling en wil je graag werken met technieken als .NET C#, HTML en SQL Server? Onze klant, gevestigd in Zwolle, is voor hun dynamische team op zoek naar een ervaren .NET developer! Kom jij dit team versterken?

Doordat het bedrijf nog steeds groeiende is, is er ruimte binnen het team voor een energieke en ervaren Medior .NET Developer. Je zult komen te werken aan verschillende softwareproducten die door het bureau zelf en door klanten worden gebruikt. Hierbij kun je denken aan websites, het automatiseren van data workflow processen, verschillende apps, Serious Games, een CRM systeem en/of een intranet applicatie, een verscheidenheid aan leuke projecten dus! Aan jou de taak om deze apps en applicaties te ontwikkelen, onderhouden, beheren en verder te verbeteren om nieuwe standaarden neer te zetten.

Het ontwikkelteam is momenteel vier à vijf man groot en bestaat uit twee Senior Developers, één Junior en nog een wisselend aantal stagiaires en freelancers. Momenteel wordt er gewerkt aan het implementeren van een MVC architectuur, dus het is een pre wanneer je hier ervaring mee hebt. Verder werk je veel met C# .NET en Microsoft SQL Server en komt ook frontend ontwikkeling hier aan bod. Binnen je functie ben je bezig met verschillende projecten tegelijk en daarom is het belangrijk dat je met een frisse blik naar projecten kijkt en het overzicht kunt behouden.

Het full-service bureau is op zoek naar een Medior .NET Developer die van A tot Z betrokken wil zijn bij projecten. Gevraagd wordt naar iemand die op niveau kan communiceren met de klant en in staat is om een functioneel verhaal om te zetten naar techniek. Ben jij deze persoon en wil je graag meer weten? Check dan hieronder de specifieke functie-eisen!

lees meer

Functie-eisen
 • Een HBO/WO diploma in de richting van IT, bij voorkeur Informatica;
 • Je hebt ruime werkervaring met C# .NET en ASP.NET;
 • Je hebt werkervaring met Microsoft SQL Server; 
 • Je hebt goede kennis van XML, HTML en JQuery;
 • Ervaring met .NET MVC is een pre;
 • Je bent naast innovatief ook creatief en een teamplayer;
 • Je durft ideeën aan te dragen en bent communicatief sterk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal volledig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een winstdeling die op kan lopen tot een maand;
 • Veel trainingen en cursussen gericht op jouw competenties;
 • Iedere dag een gezamenlijke lunch;
 • Het werken aan verschillende uitdagende projecten voor klanten als gemeentes en organisaties binnen de zorg en het onderwijs!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Van een klein onderzoeksbureau in de zorgsector is onze klant uitgegroeid tot een full-service bureau gericht op meerdere branches als de overheid, zorg en het onderwijs. Per branche worden meerdere services aangeboden om mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Producten die hiervoor worden gemaakt zijn onder andere Serious Games voor het onderwijs, beoordelingssoftware voor de HRM sector en intelligente onderzoekssoftware voor binnen de zorg. Doordat de specialisatie van het bedrijf zo breed is, kom je hier aan verschillende interessante en uitdagende projecten te werken en is geen werkdag hetzelfde!

Naast het ontwikkelen van softwareproducten, voert het bureau voor vele klanten onderzoek uit en wordt de data die hieruit voortvloeit intern uitgewerkt. Dit verzamelen en uitwerken van data wordt gedaan met behulp van onder andere scansoftware die gebruikt wordt bij het inleveren van vragenlijsten en een dynamisch portaal waar klanten hun gegevens gemakkelijk en overzichtelijk kunnen inzien.

Zo zijn er in de loop der tijd allerlei automatiseringsprocessen ontwikkeld en deze worden aan klanten aangeboden met de daarbij behorende dienstverlening, zoals trainingen en workshops. Doordat er naast software ontwikkeling ook nog veel andere dingen spelen binnen dit bedrijf, kun je binnen de functie van Medior .NET Developer verder werken aan het ontwikkelen van je (technische) hard- en softskills! Hoog in het vaandel staat dan ook de verdere competentieontwikkeling van de eigen medewerkers en met de hulp van een inhouse trainer kun je nieuwe vaardigheden snel eigen maken.

Binnen dit bedrijf kom je terecht in een dynamische omgeving waar van alles gebeurt en waar vanuit de resultaatgerichte cultuur ruimte is om fouten te maken. De focus van het negentien collega’s tellende team ligt op kwalitatief goede dienstverlening en ondanks de professionaliteit die wordt nagestreefd is de sfeer op kantoor informeel en gemoedelijk. Dagelijks wordt er gezamenlijk geluncht en ook worden er meerdere uitjes in het jaar georganiseerd voor het hele team.

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures