Vacature Medior/Senior .NET Developer gezocht - Zwolle

Zwolle

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken in een informele en sfeervolle omgeving? Ben jij zelfstandig, analytisch, klantgericht en heb je kennis van .NET en/of Java? Dan is dit de vacature voor jou!

Als medior/senior developer bij dit dynamische en snel ontwikkelende bedrijf is geen dag hetzelfde. Je houdt je dagelijks bezig met de ontwikkeling, verbetering en implementatie van uiteenlopende oplossingen die de klant ondersteunen. Dit kan in de vorm van een kleiner project waarbij je in korte tijd waarneembare resultaten neerzet, of in de vorm van grotere innovatieve projecten. Deze projecten worden veelal inhouse uitgevoerd, maar sommige projecten worden deels uitbesteed. Hierdoor kun jij ook in overleg af en toe op klantlocatie werken. Momenteel gebeurt dit vaak bijvoorbeeld een dag per week. Vandaar heb jij een klantgerichte, dienstverlenende instelling en kun je in teamverband ook goed zelfstandig werken. Uiteraard wordt er in overleg met jou besloten of en waar je gedetacheerd wordt en is de reistijd minimaal.

Je komt te werken in een team van vier engineers, welke werken volgens de SCRUM methode. Binnen de organisatie wordt gewerkt met onder andere Intershop en Microsoft Dynamics AX. De technische stack is vrij breed, maar de voornaamste technieken waar mee gewerkt wordt zijn .NET en Java. Hiernaast wordt veel gebruik gemaakt van SQL Server. De organisatie hecht grote waarde aan het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en je krijgt hier dan ook de kans om zelf aan de slag te gaan met nieuwe technieken/werkmethodes en andere interessante zaken.

Naast technische skills is de organisatie op zoek naar iemand die communicatief vaardig is. Met klanten, leveranciers en collega’s ben je namelijk veel in gesprek om een en ander af te stemmen omtrent de projecten. Tevens is het de bedoeling dat je de vraag van een klant efficiënt kunt omzetten naar een praktische en gebruiksvriendelijke software oplossing. Hierom wordt een analytische en flexibele instelling gevraagd. Herken jij je in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 • Ruime ervaring met .NET en/of Java;
 • Kennis van SQL server;
 • Kennis van Intershop is een pre;
 • Het zelfstandig en in teamverband goed kunnen werken;
 • Een analytische en klantgerichte instelling;
 • Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 24 vakantiedagen;
 • 100% pensioen;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsregeling (wanneer je binnen 15km van Zwolle woont);
 • De mogelijkheid tot parttime- en thuiswerken;
 • Werken bij een gezellig bedrijf met veel vrijheid!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bij deze in Zwolle gevestigde werkgever draait alles om een duurzame manier van vervoer: fietsen. In 1955 startten zij een groothandel in fietsen en fietsonderdelen en nu, ruim 60 jaar later, hebben zij zich ontwikkeld tot dé retailpartner voor fietsspeciaalzaken. Daarnaast adviseren zij dealers en webshop over de inrichting, verkoopoplossingen en logistieke afhandeling van hun business. Deze organisatie heeft zich bewezen als een betrouwbare partner die betrokken is. Deze betrokkenheid behouden zij door hun passie voor fietsen, sportiviteit en duurzaamheid.

Wat betreft de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zit je bij deze organisatie ook al snel goed. Zo wordt er eens in de zoveel tijd een week uitgetrokken om met het gehele team onderzoek te doen naar de nieuwste technieken en ontwikkelingen op jullie vakgebied. Naast dat je kunt sparren hoe je deze technieken gaat toepassen binnen je werk, houd je hierdoor je kennis up-to-date. Daarnaast wordt er in overleg een budget beschikbaar gesteld voor trainingen en cursussen. Jezelf verder ontwikkelen kan hier dus zeker!

Binnen de organisatie hangt een vrije en informele sfeer. Naast werk wordt er ook tijd gemaakt voor gezelligheid en het verder versterken van de groepsgeest. Zo is er iedere twee weken een vrijdagmiddag borrel en worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een jaarlijkse fietsrace! Daarnaast is de organisatie betrokken bij de maatschappij door financieel partner te zijn bij verschillende stichtingen en hier ook activiteiten te organiseren.

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures