Vacature PHP Developer Mediabedrijf Webdevelopment Zwolle - Zwolle

Zwolle

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om in een professionele omgeving te werken? Bevind jij je graag met de klant om tafel, achter de tekentafel en in de code? Krijg jij graag flexibiliteit, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Dan is de kans groot dat deze vacature je aanspreekt!

In deze vacature richten wij ons op het internetbedrijfsonderdeel, het webdevelopment team. Dit team richt zich op het bouwen van mooie producten, dit zijn veelal maatwerk applicaties afgestemd op de wensen van de klant.

Het mooie in deze functie is dat je wordt meegenomen in het gehele proces van het product. Zo zit je om tafel met klant om tafel om uit te vragen waar behoefte aan is en wat jouw oplossing hiervoor zou zijn. Hierna bouw je deze oplossing en draag je zorg voor de correcte oplevering. Die doe je natuurlijk niet alleen! In een IT team van 12 man sterk werk je samen met de productowners, de teamleiding en de andere software engineers.

Voor de platform- en applicatieontwikkeling wordt o.a. WordPress, Drupal of Symfony gebruikt. Naast het werken aan de verschillende opdrachten krijg je bij deze werkgever de kans om je horizon te verbreden en zijn je ambities bespreekbaar. Zo krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, kun je het werken met nieuwe technieken introduceren of richt je jezelf op het groeien naar een rol als Scrum Master/Product Owner of Technical Lead.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt goede ervaring met PHP (OOP, MVC etc.);
 • Kennis van Symfony of soortgelijke frameworks is een pre;
 • Gedegen kennis van WordPress;
 • Je hebt een oplossingsgerichte en leergierige houding;
 • Je hebt goede communicatieve skills en vindt het leuk om met klanten te schakelen;
 • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen binnen het vak!

lees meer

Overige info
 • Markconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld;
 • MacBook van de zaak
 • Mogelijkheid tot 32 uur werken;
 • Mogelijkheid om je door te ontwikkelen in een groeiend team;
 • Flexibele werktijden + mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Werken in een informeel en gedreven team!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een allesomvattend media bedrijf wat bestaat uit een drietal bedrijfsonderdelen. Namelijk een internetbedrijf, een designstudio en een uitgeverij. Er wordt gewerkt in opdrachten, maar ze hebben ook een omvangrijk eigen aanbod van internetplatforms, boeken, tijdschriften en databanken. Het leuke is dus dat je binnen dit bedrijf van alle werelden iets meekrijgt. Qua opdrachtgevers richten zij zich veelal op farmacie, gezondheid en zorg.

In totaal wordt hier met 40 man gewerkt en gaat iedereen heel open en vriendelijk met elkaar om. In de pauze wordt er gezamenlijk geluncht waarna je de kans krijgt je collega uit te dagen voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of pool. Je kunt dan ook een uitnodiging krijgen voor één van de toernooitjes binnen het bedrijf. Onder het genot van de vrijdagmiddagborrel krijg je sowieso de kans om te oefenen.

Het bedrijf vindt zijn medewerkers het grootste en belangrijkste goed. Daarom wordt je als collega goed gewaardeerd en wordt flexibiliteit geboden wanneer je daar behoefte aan hebt. Kortom, een fijne werkgever als je het mij vraagt!

lees meer

Contactpersoon Thomas Steinmetz
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Zwolle