Vacature Lead Developer Mediabedrijf Webdevelopment Zwolle - Zwolle

Zwolle

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om in een professionele omgeving te werken? Bevind jij je graag met de klant om tafel, achter de tekentafel en in de code? Krijg jij graag flexibiliteit, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Dan is de kans groot dat deze vacature je aanspreekt!

In deze vacature focussen wij ons op het internetbedrijfsonderdeel, het webdevelopment team. Dit team richt zich op het bouwen van mooie producten, dit zijn veelal maatwerk applicaties afgestemd op de wensen van de klant.

Momenteel is behoefte aan een zeer ervaren developer die zich inzet voor het maken van een professionaliseringsslag op developmentvlak. Dit betekent het verder vormgeven van de architectuur, de te gebruiken technieken en andere strategische/technische keuzen. Hoewel het IT team bestaat uit 12 man is er nog behoefte aan een nieuwe collega met flink wat ervaring op PHP vlak. Je zult dan ook zorg dragen voor het ondersteunen en begeleiden van de andere developers. Het mooie in deze functie is dat je jouw visie tot uiting kunt brengen.

Als lead developer zul je uiteraard zelf ook nog ‘met je voeten in de klei’ moeten staan. Het is dan ook belangrijk dat je zelf een grote bijdrage levert aan het mee ontwikkelen in team. In deze ontwikkeling word je meegenomen in het gehele proces van het product. Zo zit je om tafel met klant om tafel om uit te vragen waar behoefte aan is en wat jouw oplossing hiervoor zou zijn. Hierna bouw je deze oplossing en draag je zorg voor de correcte oplevering. Die doe je natuurlijk niet alleen! In een het team werk je samen met de productowners, de teamleiding en de andere software engineers.

Voor de platform- en applicatieontwikkeling wordt momenteel o.a. WordPress, Drupal of Symfony gebruikt. Naast het werken aan de verschillende opdrachten krijg je bij deze werkgever echt de kans om je horizon te verbreden en zijn je ambities bespreekbaar.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt zeer ruime ervaring met PHP (OOP, MVC etc.);
 • Kennis van Symfony of soortgelijke frameworks is een pre;
 • Je bent in staat strategische/technische besluiten te nemen;
 • Je hebt goede communicatieve skills en vindt het leuk om met klanten te schakelen;
 • Je bent in staat leiding te geven aan het team;
 • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen binnen het vak!

lees meer

Overige info
 • Markconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld;
 • MacBook van de zaak
 • Mogelijkheid tot 32 uur werken;
 • Mogelijkheid om je door te ontwikkelen in een groeiend team;
 • Flexibele werktijden + mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Werken in een informeel en gedreven team!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een allesomvattend media bedrijf wat bestaat uit een drietal bedrijfsonderdelen. Namelijk een internetbedrijf, een designstudio en een uitgeverij. Er wordt gewerkt in opdrachten, maar ze hebben ook een omvangrijk eigen aanbod van internetplatforms, boeken, tijdschriften en databanken. Het leuke is dus dat je binnen dit bedrijf van alle werelden iets meekrijgt. Qua opdrachtgevers richten zij zich veelal op farmacie, gezondheid en zorg.

In totaal wordt hier met 40 man gewerkt en gaat iedereen heel open en vriendelijk met elkaar om. In de pauze wordt er gezamenlijk geluncht waarna je de kans krijgt je collega uit te dagen voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of pool. Je zult ongetwijfeld dan ook eens deelnemen aan één van de toernooitjes binnen het bedrijf. Onder het genot van de vrijdagmiddagborrel krijg je sowieso de kans om te oefenen.

Het bedrijf vindt zijn medewerkers het grootste en belangrijkste goed. Daarom wordt je als collega goed gewaardeerd en wordt flexibiliteit geboden wanneer je daar behoefte aan hebt. Kortom, een fijne werkgever als je het mij vraagt!

lees meer

Contactpersoon Thomas Steinmetz
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Zwolle