Vacature Senior Java Developer - Zwolle

Zwolle

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken in een informele, vrije sfeer? Ben jij zelfstandig, analytisch, klantgericht en heb je kennis van Java en/of .NET? Dan is dit de vacature voor jou!

Als developer bij dit dynamische en snel ontwikkelende bedrijf is geen dag hetzelfde. Je houdt je dagelijks bezig met de ontwikkeling, verbetering en implementatie van uiteenlopende oplossingen die de klant ondersteunen. Dit kan in de vorm van een kleiner project waarbij je in korte tijd waarneembare resultaten neerzet, of in de vorm van grotere innovatieve projecten. Dit kan Inhouse of bij de klant op locatie zijn, ongeveer een dag per week. Vandaar heb jij een klantgerichte, dienstverlenende instelling en kun je naar in teamverband ook goed zelfstandig werken. Uiteraard wordt er in overleg met jou besloten of en waar je gedetacheerd wordt en is de reistijd minimaal.

Je komt te werken in een klein team Engineers, welke werken volgens de SCRUM methode. Er wordt gewerkt met platforms zoals Microsoft Dynamics AX. De technische stack is vrij breed, maar de voornaamste technieken zijn Java en .NET. Ook als je kennis hebt van een van deze talen ben je welkom om te solliciteren. Hiernaast wordt veel gebruik gemaakt van de SQL server. 

Naast technische skills is het belangrijk dat je ook communicatief vaardig bent. Je hebt namelijk regelmatig contact met klanten, leveranciers en collega’s om een en ander af te stemmen omtrent de projecten. Tevens is het de bedoeling dat je de vraag van een klant goed kan omzetten tot een praktische en gebruiksvriendelijke software oplossing. Hierom wordt een analytische en flexibele instelling gevraagd.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Voldoende kennis van Java en/of .NET;
 • Pré: kennis van Intershop;
 • Pré: kennis van SQL servers;
 • Je kan zelfstandig, maar ook in teamverband werken en hebt een analytische en klantgerichte instelling;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 24 vakantiedagen;
 • Reiskosten vergoeding en (wanneer je binnen 15 km van Zwolle woont) een fietsregeling;
 • 100% pensioen;
 • Werken bij een gezellig bedrijf met veel vrijheid;
 • Mogelijkheid tot parttime- en thuiswerken, afhankelijk van jouw rol.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bij deze in Zwolle gevestigde werkgever draait alles maar om fietsen. In 1955 startten zij een groothandel in fietsen en fietsonderdelen. Nu, ruim 60 jaar later hebben zij zich ontwikkeld tot dé retailpartner voor fietsspeciaalzaken. Daarnaast adviseren dealers en webshop over de inrichting, verkoopoplossingen en de logistieke afhandeling. Hiermee bewijzen ze zich als een betrouwbare partner en zijn ze altijd betrokken door de passie voor fietsen en sportiviteit.

Wat betreft de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zit je bij dit bedrijf ook al snel goed. Zo wordt er eens in de zoveel tijd een week uitgetrokken om met het gehele team onderzoek te doen naar de nieuwste technieken en ontwikkelingen op jullie vakgebied. Naast dat je erover kunt sparren hoe deze technieken toe te gaan passen binnen je werk houd je hierdoor je kennis up-to-date. Daarnaast wordt er in overleg een budget beschikbaar gesteld voor trainingen en cursus.

Binnen de organisatie hangt een vrije, informele sfeer. Naast werk wordt er ook tijd gemaakt voor gezelligheid en groepsgeest. Zo houden zij eens in de twee weken een vrijdagmiddag borrel en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Hier kan een jaarlijkse fietsrace uiteraard niet ontbreken. Het bedrijf toont oog voor de maatschappij door financieel partner te zijn bij verschillende stichtingen en hier bezigheden te organiseren.

lees meer

Contactpersoon Romy Wemer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures