Vacature Data Engineer voor vergelijkingssite - Zwolle

Zwolle

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Data Engineer die graag werkt aan het onderhouden en door ontwikkelen van websites en applicaties? Wil jij daarnaast werken voor een van de meest toonaangevende vergelijkingssites van Nederland? Lees dan gauw verder en wie weet is deze vacature iets voor jou!

Als Data Engineer binnen deze onderneming ben je continue bezig om product- en winkelaanbod te verzamelen die de bezoekers van de website helpen in hun aankoopbeslissing. Je bent in staat om ruwe data te verzamelen met behulp van het schrijven van web scrapers. Het bedrijf heeft een eigen scraper framework ontwikkeld in Python op basis van het Scrapy framework. Jij zult verantwoordelijk zijn voor dit framework en gaat dit ook verder door ontwikkelen. Daarnaast zul je werken met bestaande tools om de verzamelde data verder te bewerken tot het eindproduct. Uiteraard ben je ook continue bezig met het door ontwikkelen van de andere data processen en help je mee met andere data vraagstukken.

Je komt te werken in het IT team en bent daarnaast verantwoordelijk voor je eigen werk. Het team is jong en bestaat uit gedreven en gepassioneerde IT professionals. De sfeer binnen de organisatie is open en informeel. Zij vinden het belangrijk dat de medewerkers uitblinken in hun vakgebied. Je krijgt daarom de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die inspireert: zij hebben een eigen opleidingsprogramma en daarnaast krijg je de mogelijkheid om cursussen of seminars te volgen.

Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid. Daarom worden er zo nu en dan gezellige evenementen georganiseerd om elkaar ook in andere omgevingen te leren kennen. Elke maand wordt er met alle collega’s geborreld. Daarnaast organiseren ze regelmatig pokertoernooien en workshops, en bovendien is er ieder jaar een bedrijfsuitje, waarvan de bestemming iedere keer een verrassing is.

lees meer

Functie-eisen
 • Kennis van Python;
 • Kennis van web scraping;
 • Kennis van data stromen/processing;
 • Kennis van AWS is zeker een pré;
 • Kennis van ETL, XPath/DOM Manipulatie, Beautiful Soup/lxml, Shell Scripting en/of database structuren is een pré;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je bent zelfstandig en deinst niet terug voor technische en soms complexe uitdagingen.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Werken op een Apple Macbook van de zaak;
 • Dagelijkse lunch;
 • Werk vlakbij het centraal station van Zwolle;
 • Een gave en gezellig werkplek!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is de pionier als het gaat om vergelijken. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring en beheren meer dan 1600 webwinkels in Nederland en omstreken. Met hun 3 miljoen consumenten per maand zijn ze een van de grootste van Nederland en zij zijn van plan om dit ook te blijven!

Het kantoor is gevestigd in een van de meest centrale, makkelijk bereikbare delen van Zwolle en heeft uitzicht op toonaangevende aspecten van de stad. Hiervoor bevonden ze zich midden in de Randstad.

De organisatie bevindt zich nu op een ideale locatie voor zowel auto's als het OV. De files rondom Zwolle zijn beperkter dan in de Randstad en het centraal station bevindt zich op een steenworp afstand. Daarnaast biedt deze locatie de mogelijkheid voor talentvolle Developers uit verschillende regio's om voor dit ambitieuze bedrijf te kunnen werken.

lees meer

Contactpersoon Irene Kwakman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!