Vacature Senior Java Developer - Zwolle

Zwolle

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een relatie van Spilberg in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een Senior Java Developer. De opdracht wordt voorlopig remote uitgevoerd.


Werkzaamheden

Als Java Developer werk je voor korte termijn mee aan het organiseren van een persoonlijk en professioneel softwarepakket. De keuzes die je maakt met het team dragen bij aan een bredere doorontwikkeling van het netwerk om het sociaal domein met de business samen te brengen.

Voor dit team zijn we op zoek naar een ervaren Software Developer die ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen op zowel de front-end als back-end. Het team bestaat (inclusief jou) uit vijf collega’s, waarvan drie ontwikkelaars, een analist en een product owner. 

Het grootste gedeelte van jouw tijd besteed je aan het opzetten van de nieuwe oplossing, afstemmen en leren van andere teams, ontwikkelen van nieuwe features, het oplossen van bugs en het schrijven van geautomatiseerde testen. Je maakt daarbij gebruik van de modernste tools en nieuwste technieken en wordt goed begeleid door jouw collega’s. 


Vereisten:
  • 5 jaar of meer ervaring met Java 8+;
  • Ervaring met Docker en Kubernetes;
  • Ervaring met cloud-technologie, AWS is een pre;
  • Sterk in Nederlands in woord en geschrift.

Het gaat om een project van 6 maanden met optie op verlenging.

Klinkt dit interessant? Reageer dan op deze vacature. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Jeroen Kuijpers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures