Vacature PHP developer met passie voor laravel en/of Symfony - Zwolle

Zwolle

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als PHP Developer krijg je bij deze organisatie de kans om te werken aan ontzettend gave projecten voor bedrijven bij jou in de buurt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waarbij er van je verwacht wordt dat je er alles aan doet om een opdracht succesvol af te ronden.

Je zal als PHP ontwikkelaar veel gaan werken in Laravel, daarom wordt er voor deze functie verwacht dat je hier al enige ervaring mee hebt.

Functie-eisen

– Je hebt HBO werk en/of denk niveau 
– Je hebt ervaring op het gebied van PHP development
– Je hebt kennis en/of ervaring met Laravel, OOP en MVC
– Jij hebt kennis van HTML(5), CSS(3), JS    

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf zijn de arbeidsvoorwaarden erg goed te noemen. Een goed salaris dat gebaseerd wordt op je ervaring, mogelijkheden om thuis te werken, reiskosten vergoeding, veel ontwikkelingsmogelijkheden en ontzettend goede koffie.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze informele organisatie heeft ontzettend veel contacten binnen grote en bekende organisaties. Voor aansprekende klanten verzorgt dit bedrijf totale online pakketten. Binnen die pakketten worden er websites, webshops en webapplicaties gemaakt maar kan ook de gehele internet marketing verzorgd worden.

Binnen dit bedrijf heerst er een professionele, maar vooral informele en open sfeer. Je collega’s zullen met je meedenken en je werk naar een hoger plan tillen. Door samen een project aan te gaan en hierbij snel en helder te communiceren weet iedereen wat er moet gebeuren om tot een succes te komen.
 
Bij onze opdrachtgever ligt er veel aandacht op persoonlijke ontwikkeling. Je gaat hier namelijk de ruimte krijgen om op je eigen manier invulling te geven aan je werk, maar je zal altijd op je collega’s terug kunnen vallen voor advies en tips. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Zwolle