Vacature Azure/Intune Consultant - Zwolle

Zwolle

Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Azure/Intune Consultant ben jij iemand die veel kennis heeft van infrastructuur in Azure, en vind je het leuk om te sparren met klanten over hun vraagstukken. Door jouw ervaring in de infrastructuur weet je van alles over de Cloud, en kun je klanten meenemen in jouw enthousiasme. Hierin is jouw kennis redelijk all-round, maar heb je ook zeker ervaring met Intune. Doordat je gaat werken met veel klanten in het onderwijs, is het namelijk belangrijk om de verschillende devices te managen en te beveligen.

Deze klant zit in een erg interessante fase, wat een hoop kansen met zich meebrengt. Van oudsher waren dit namelijk 5 verschillende bedrijven met allemaal een focus op hun eigen (Microsoft) technologie. Om klanten beter te kunnen bedienen is echter besloten om dit samen te voegen zodat ze hun diensten en kennis als 1 front aan kunnen bieden.

Uiteraard heb je al een uitgebreide ervaring in de Azure Cloud. Intune of zaken als Azure IaaS, Azure AD & Security zijn je niet onbekend. Daarnaast is het een pre als je ervaring hebt in een rol als Consultant, maar laat je vooral niet afschrikken als die ervaring nog ontbreekt.

Vind jij het interessant om hier eens over te sparren? Neem dan contact met me op via [email protected] of bel naar 020 – 2440 330.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Zwolle
Vergelijkbare ICT Vacatures in Zwolle