Vacature Uitdagende leidinggevende functie voor Verpleegkundig Specialist GGZ! - Zwolle

Zwolle

Werken voor Nederland
 • Werken voor Nederland Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen een veilige setting weet jij als geen ander dat kleine stappen vooruit, grote impact kunnen hebben op lange termijn.

Maak jij vandaag het verschil in het leven van die ander voor morgen? De Penitentiaire Inrichting Zwolle biedt plaats aan ongeveer 400 gedetineerden. Binnen deze gevangenis is een Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC) waar ongeveer 140 gedetineerden/patiënten met een psychiatrische problematiek behandeld en verzorgd worden. De doelgroep bestaat uit gedetineerden met één of meerdere ernstige psychiatrische aandoeningen vaak gecombineerd met verslavingsproblematiek. Daarnaast is er ook sprake van een verstandelijke beperking en/of veel maatschappelijke problemen. Het doel van het PPC is een adequate behandeling te geven waardoor het recidiverisico wordt verkleind. Onze behandeling en zorg bieden we aan volgens het forensisch high intensive care (FHIC) zorgmodel. Het PPC heeft meerdere afdelingen, waarin er verschil is in zorgintensiteit.

Op één van deze afdelingen ben je de ‘spin in het web’. Als behandel coördinator ben jij dé schakel tussen de werkvloer en het hoofd behandeling. In deze tweeledige functie heb je veel vrijheid om binnen de wet en regelgeving inhoud te geven aan herstelgericht behandelen van patiënten. Je hebt tijd en ruimte om samen met patiënten en het multidisciplinaire team te ontdekken waar het stagneert en welke behandelingen het beste aansluiten. Jij weet als geen ander dat kleine stappen vooruit binnen een veilige setting als het PPC, veel impact kunnen hebben op het functioneren in de samenleving.

Inhoudelijk:
Je bent regiebehandelaar van de patiënten van je afdeling. Het is jouw taak om op basis van anamnese, diagnostiek, rapportage en observatie richtinggevende individuele behandelplannen op te stellen. In overleg met het multidisciplinair team monitor je de voortgang en het verloop van behandelingen en voer je zo nodig interventies uit. Daarnaast geef je in de vorm van duaal leiderschap, samen met het afdelingshoofd, sturing en richting aan het team op de afdeling. Hierbij ligt jouw focus op het teamcoaching en individuele coaching van teamleden. Door een actieve samenwerking met collega afdelingshoofden tref je maatregelen die de veiligheid waarborgen en de behandeling ten goede komen.

We bieden jou:

 • Een meeloop dag om met eigen ogen te zien of dit werkterrein bij je past.
 • Unieke werkervaring binnen het forensisch werkveld waar de balans de tussen veiligheid en behandeling steeds weer op de agenda staat.
 • Een lerende werkomgeving waar jouw kennis en ervaring wordt gewaardeerd.
 • Voldoende tijd en ruimte om met patiënten een juiste behandeling aan te gaan.
 • De mogelijkheid om je eigen vak verder te professionaliseren door onderzoek te doen en je competenties verder te ontwikkelen op het gebied van coaching en leidinggeven.
 • Korte overlegstructuren en de mogelijkheid om snel te schakelen met mede professionals om de behandeling af te stemmen.

lees meer

Functie-eisen

Wij zoeken jou als:

 • Je ‘recht wilt doen aan mensen’.
 • Je het een uitdaging vindt om een periode met mensen op te lopen en ze verder te brengen en je blij wordt van kleine successen.
 • Je enthousiast wordt van samenwerken met een dynamiek multidisciplinair team waarin ‘goede zorg’ voorop staat.
 • Je jouw kennis en ervaring wilt inzetten en delen met je collega’s.
 • Je geregistreerd bent als verpleegkundig specialist GGZ
 • Je fit en weerbaar bent en je dit laat zien door een fysieke vaardigheidstest met goed gevolg af te leggen en je een verklaring omtrent gedrag kunt overleggen.


Hebben wij een match?
Dan zorgen wij voor een marktconform salaris en interessante aanvullende secondaire arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuze budget met extra verlofuren en een budget dat je kunt gebruiken voor fiscaal aantrekkelijke doelen. Je krijgt de tijd om je BIG registratie actueel te houden en om relevante congressen bij te wonen. Daarnaast blijven wij graag met jou in gesprek en willen wij je faciliteren om je loopbaan binnen onze organisatie uitdagend te houden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.842 - € 5.710 p/m
Overige info
 • Salaris­niveau schaal 12
 • Maand­salarisMin €3.842 – Max. €5.710 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Minimaal aantal uren per week 32
 • Maximaal aantal uren per week 36

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

 • Ben je in dienst van de Rijksoverheid en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk-kandidaat of ben je (medisch) herplaatsingskandidaat? Dan verzoeken wij je een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij te voegen.
 • Dit betreft een doorlopende vacature, tussentijdse kandidaten worden gelijk in behandeling genomen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Maar waar kom je nu precies terecht als je bij de Rijksoverheid komt werken?

Meer dan 90.000 mensen werken bij de Rijksoverheid. Jong, oud, starter, senior, divers en inclusief. Van mbo tot wo-niveau. Binnen heel verschillende vakgebieden. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen serieus werk maken van Nederland. Lees hun verhalen waarin zij zelf vertellen wat hun werk zo boeiend maakt.

lees meer

Contactpersoon Werken voor Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!