Vacature .NET developer - Zwolle

Zwolle

Kruitbosch Zwolle B.V.
 • Kruitbosch Zwolle B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De kreet “Jij vraagt, wij draaien” is op jou niet van toepassing. Jij bent immers altijd op zoek naar de hoe en waarom achter een vraag. Vorige week nog kwam er vanuit sales een issue bij jou binnen. Bij de collega die het verzoek had ingediend, heb je het daadwerkelijke probleem en de punten waar zij in de praktijk tegenaan loopt achterhaald. Door goed door te vragen en gebruik te kunnen maken van de nieuwste technieken ben jij tot een passende oplossing gekomen. 

Als groothandel en retailpartner van fietsspeciaalzaken willen wij vooroplopen in onze branche en investeren daarom continu in digitale innovaties. Wij werken met de nieuwste technieken en op het gebied van softwareontwikkeling doen we zoveel mogelijk zelf en maken we waar nodig gebruik van specialistische SaaS producten. Hierdoor worden wij minder afhankelijk van externe partijen en houden we de vaart erin. Dat maakt deze baan als .NET developer zo gaaf. En heb je een goed idee? Deel het en de kans is groot dat je snel de goedkeuring krijgt jouw idee te ontwikkelen of uit te proberen. Wij kennen namelijk korte lijnen en vinden dat mensen de ruimte moeten krijgen om te ontdekken en te leren. En fouten maken mag. De dagen vliegen voorbij, ook vandaag. Het is woensdag en bijna 16.00 uur. Tijd voor jullie wekelijks uurtje van ontspanning en lol met het team. Dit keer doen jullie een pub quiz. 

Past het bij jou om initiatieven te nemen, samen te werken en andere developers te begeleiden? Ben jij marktgericht, communicatief sterk en resultaatgericht? En vind je het leuk om op een proactieve manier in contact te staan met interne klanten en collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.  


Als ervaren .NET developer van ons development team groei jij mee met ons dynamische en innovatieve familiebedrijf. Vanwege groei zijn wij op zoek naar een pro actieve .NET developer die het leuk vind om naast zelf uitvoerend bezig te zijn, ook opgedane kennis wil overdragen aan minder ervaren collega's. Jij draagt bij aan het robuust en schaalbaar maken van ons IT landschap. 

Over de functie
Wij groeien en daarom zijn we op zoek naar versterking voor de afdeling E-commerce en development. In ons team komen verschillende vragen en aanvragen binnen en is het aan ons om daar iets voor te ontwikkelen; Mits het natuurlijk bijdraagt aan onze missie en visie. Je bent veel in gesprek met collega's, je programmeert, je test en bent bezig bugs op te lossen. Door de afwisseling en dat wij als organisatie onszelf blijven uitdagen is er geen dag hetzelfde en leer je steeds weer nieuwe dingen. Doordat je de business goed begrijpt, weet jij goed het onderscheid te maken tussen ‘nice to have' en noodzaak. 
Ons leveranciersportaal is een voorbeeld van een project waar je veel mee bezig zult zijn. Van het verzenden van een inkooporder tot het ontvangen van de inkoopfactuur en alles daar tussenin. Waar zitten obstakels? Welke data kunnen we gebruiken? En hoe maken we het voor de klant en de leverancier zo gemakkelijk mogelijk? Jij helpt ons daarbij. 
Daarnaast kijk jij kritisch naar de afdeling. Doen we het juiste op de slimste manier? Wat gaat er goed en wat kan nog beter? Naast het feit dat je samen met je twee collega's de rol van .NET developer vervuld, bedenk jij ook continue verbetervoorstellen die onze klanten, leveranciers en Kruitbosch nog verder helpen. 

Waar ga je werken?
Kruitbosch, aangenaam! Wij zijn een betrokken en resultaatgericht familiebedrijf uit Zwolle. Wij maken allerlei soorten fietsen: van gave fietsen voor de forens tot praktische family e-bikes. Daarnaast hebben we een zeer groot aanbod aan onderdelen en accessoires. Zo maken wij van iets alledaags als de fiets, iets heel bijzonders. Wat ooit begon als een lokale grossierderij is in ruim 65 jaar uitgegroeid tot een servicegerichte groothandel en retailpartner in fietsen, onderdelen en accessoires. Daarmee bedienen we fietsspeciaalzaken in Nederland en België. Maar we hebben ambities die verder gaan dan dat, zeker met onze succesmerken Alpina en Cortina. Alpina is dé fiets voor kinderen en Cortina richt zich met groot succes op jongeren, jongvolwassenen en eigentijdse volwassenen. 
Achter onze merken zit een krachtige, wendbare en tikkeltje eigenwijze organisatie die betrokken, betrouwbaar en dynamisch in de wedstrijd zit. Wij zijn Kruitbosch en daar zijn we trots op! 
 

lees meer

Functie-eisen Wat vragen we van jou?
 • Heb jij een afgeronde hbo opleiding richting IT of vergelijkbaar?
 • Heb jij minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van .Net applicaties? En heb jij onder andere kennis van MS SQL Server & SQL Server Integration Services (SSIS) en ervaring met C#, ASP.NET, en .Net Core?
 • Ben jij bekend met REST API's, Azure Cloud, App Services, Azure Devops en GIT? Kennis van Docker en Azure Kubernetes Services, Front-end en frameworks als React is een pré.
 • Kun jij gestructureerd werken? 
 • Heb jij ervaring met het begeleiden van junior ontwikkelaars?
 • Heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal?    
Ja? Reageer dan direct! 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wat krijg je van ons?
 • Een marktconform salaris en een interessante bonusregeling; 
 • Een premievrij pensioen;
 • De gelegenheid om op kantoor en thuis te werken. Jij bepaalt; 
 • Mooie secundaire regelingen rondom thuiswerken en (fiets)mobiliteit;
 • Een baan voor minimaal 32 uur per week;
 • Een werkgever die graag meewerkt aan jouw persoonlijke en professionele ambities;
 • Een team van zo'n 10 enthousiaste collega's die zorgen voor gezelligheid, een goede samenwerking en kennisdeling.
Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. 

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd! 
1.    Klik op ‘reageer direct'.
2.    Vul je gegevens in en upload je cv.
3.    Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Natascha Zoer (recruiter) op telefoonnummer 06-12554213. 

Acquisitie
Voor al onze vacatures werken wij zeer intensief en exclusief samen met Effectus-HR. Door de expertise die we hiermee in huis hebben, zijn wij ervan overtuigd dat we voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat gaan vinden. Ongevraagd kandidaten voorstellen, wordt daarom ook niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures