Vacature C++ Vision Engineer | Eindhoven | VR XR | OpenCV C++ ( VENLO )

Venlo

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Of je nu zoekt naar economische software voor boekhouders of een register om bij te houden hoeveel vis je gevangen hebt, overal kom je ICT tegen. Als ontwikkelaar moet je rekening houden met een breed publiek, generiek blijven en vooral niet te veel afwijken van de rode draad.

Wat wij missen in de samenleving, is een flinke portie WAT? en WAUW! Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat al je zintuigen prikkelt en je met een mond vol tanden laat staan.

Iedereen kent het beruchte AR en VR, veel bedrijven passen het toe en het is vermakelijk. Wij zijn een stap verder gegaan en geven onze gebruikers een Virtuele ervaring, met beeld in combinatie met geluid en bijvoorbeeld wind. Namelijk met een 3D scherm waarbij je geen bril nodig hebt!

Ons systeem is ontwikkeld met het 3D Pyramide principe, maar dan anders. Door een camera en krachtig computer vision systeem op het scherm aan te sluiten, weten wij precies hoeveel kijkers er zijn, waar hun ogen op gericht zijn en hoe zij zich voelen ( gebaar / emotie herkenning ). Hierdoor kan het systeem iedere individu een ander beeld laten zien, waardoor iedereen exact hetzelfde ziet.

Vereisten

– Je bent afgestudeerd in Wiskunde, Informatica of andere technische studie
– Werken met de verouderde versies van wat dan ook is een no-go
– Jouw code is schoon, duidelijk en strak gedocumenteerd
– Meester in C++ is jouw bijnaam
– Ervaring met OpenCV cruciaal
– Wij werken in een hecht team, hier moet je bij willen horen
– De voertaal is Engels, het zou handig zijn als je je hierin red

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

– Werken aan ’s-Werelds vetste 4K en 8K beeldschermen
– Een goed salaris
– Veel collega’s met gestoord veel technische kennis
– Salaris naar kunnen, niet naar leeftijd.
– Bonus bij een goed jaar
– High-end werkstation
– Je gaat werken met videokaarten waar je voor buigt

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 0639 863838) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Venlo
Vergelijkbare ICT Vacatures in Venlo Bekijk alle soortgelijke vacatures