Vacature Embedded Software Engineer | Venlo | Veehouderijen, klimaatsystemen | C, C++, Unittest, Arduino-fanaat

Venlo

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Embedded Software Engineer | Venlo | Veehouderijen, klimaatsystemen | C, C++, Unittest, Arduino-fanaat

 

Organisatie & Afdeling

Ben jij een echt vakidioot op het gebied van hardware en embedded software? Wil jij allround werken en hardware/firmware/software projecten op je nemen?

Nabij Venlo vind je onze R&D werkplaats, waar ons hoogstaande systeem wordt ontwikkeld. Wat wij doen? Klimaatbeheersings-apparatuur voor dieren stallen. Onze apparatuur wordt over in, aan en rondom de stal geïnstalleerd, waarna de software op maat zal worden aangepast.

Met ons intelligente systeem meet, weet en bepaal je alles wat in de stal gebeurt. Zonder dat je aanwezig hoeft, wordt de toevoer van voeding, water, temperatuur, luchtvochtigheid geautomatiseerd. Met behulp van artificial intelligence en deep-learning, denkt de computer ook met je mee. Het systeem anticipeert op weersomstandigheden en past zelfs de verwarming aan op het aantal aanwezige dieren!

Functie

Als ervaren embedded engineer, kan je je voorstellen dat dit systeem complex is. In een stal gebeurt veel en alles is met een sensor te meten. Het systeem houdt ondertussen rekening met:

Energieconsumptie – luchtkwaliteit – temperatuur – licht – luchtvochtigheid – koolstofdioxide – windrichting – zonlicht – omgevingstemperatuur – leeftijd van dieren ( warmte productie ).

Het systeem is al erg complex, maar kan nog op veel vlakken worden uitgebreid. Zo ontwikkelen wij geregeld nieuwe “add-ons” die een nieuwe functionaliteit aan de stal kunnen toevoegen.

Lijkt het jou leuk om mee te denken over de nieuwe hardware add-ons en kan jij hier zelf de software ( C, C++ ) voor ontwikkelen? Neem dan contact op met mij voor meer informatie!

Vereisten

– Ervaring met C en C++
– Je kan hardware ontwerpen / aanpassen of bent bereid dit te leren
– Arduino’s / raspberries zijn geen nieuw speelgoed voor je
– pluspunten als je unittesten kan uitvoeren

Aanbod

– Werken in een multidisciplinair team, met veel kennis van hardware en software
– Meehelpen aan een beter klimaat binnen de veehouderij wereld
– Technisch uitdagend én multidisciplinair werk ( Hardware, Software, Firmware )
– Salaris tot €4.500
– Goede arbeidsvoorwaarden
– Vrijheid voor eigen inbreng in de producten
Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 06 3986 3838) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!