Vacature Systeembeheerder fulltime Rijssen

Rijssen

Nijhof Wassink Groep
 • Nijhof Wassink Groep Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je wordt onderdeel van het IT Team van de Nijhof-Wassink Groep. Samen met de servicedesk en het applicatiebeheer team ben je verantwoordelijk voor het leveren van de IT diensten en informatievoorziening aan alle bedrijven binnen de Nijhof-Wassink Groep. Het merendeel van deze diensten wordt aangeboden vanuit een centrale IT omgeving. Deze wordt gehost op een virtuele infrastructuur in meerdere datacenters en via Citrix ontsloten naar de gebruikers.
Als systeembeheerder ben je voornamelijk bezig met het beheer van onze Citrix omgeving,  Microsoft 365 en de OS laag van de servers. Naast beheer ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van wijzigingen. Je werkt daarbij nauw samen met onze applicatiebeheerders. De servicedesk ondersteun je in het oplossen van complexere incidenten en wijzigingen. Verder neem je als technisch specialist deel in verschillende projecten. De organisatie is volop in ontwikkeling en bevindt zich in de transitie naar een zogenaamde Moderne Werkplek, jij gaat daar actief aan bijdragen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en beschikt je over de benodigde technische kennis op het gebied van Citrix, VMware, Windows Server, SQL, Veeam, Microsoft 365, en cloud diensten als Azure.
 • Minimaal net zo belangrijk vinden we jouw persoonlijkheid. Je hebt een service- en klantgerichte instelling en beschikt over empathie en inlevingsvermogen.  
 • Je vindt het leuk om te werken in een dynamische en internationale omgeving waarbij je direct het verschil kunt maken voor de eindgebruikers.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Maatwerk voorstel op basis van kennis en kunde
Overige info Nijhof-Wassink Groep is een stabiel, internationaal opererend familiebedrijf met 1.400 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. Samen zorgen we ervoor dat we het beste bedrijf in de logistieke branche zijn. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we in jou investeren: in je professionele ontwikkeling én in jouw persoonlijk welzijn. 
Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België.
Nijwa Groep is met 7 vestigingen in Noord- en Oost Nederland en 5 in Polen officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens. 
 • Je komt te werken in een professionele werkomgeving, waarin collegialiteit en samenwerking vooraan staan. 
 • Je werkt veelvuldig met de eindgebruikers (collega's organisatiebreed) in ons bedrijf en je hebt rechtstreeks contact met hen. 
 • Je ruime en comfortabele werkplek is voorzien van hoogwaardig apparatuur waarmee je aan de slag kunt. 
 • Bij ons kun je rekenen op een goed salaris en een aanvullend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. korting op je (aanvullende) zorgverzekering) en een contract voor onbepaalde tijd.
 • Zodra het weer kan organiseren we regelmatig gezellige events en we sluiten iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Nijhof-Wassink richt zich als internationale logistieke dienstverlener op het transport van droge en vloeibare bulkgoederen voor producenten en leveranciers in de chemische - en diervoederindustrie. Nijhof-Wassink opereert intermodaal over weg, water en spoor. Door gebruik te maken van veelal eigen resources en te investeren in langdurige partnerschappen, duurzaamheid, innovatie en goed werkgeverschap realiseren wij de hoogste kwaliteit dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Rijssen