Vacature .Net Developer C# | Software - Rijssen

Rijssen

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over het bedrijf:
 • Wij zijn een software ontwikkelaar.
 • Ben jij een Full Stack .Net Developer?
 • Heb je ervaring als .Net Developer

Vaste baan: .Net Developer C# | Full Stack | 3.000 - 4.300 | .Net Developer

Wij zijn een Nederlandse ontwikkelaar van ERP-software en richten ons op o.a. bouw- en productiebedrijven, die veel te maken hebben met projecten. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Je werkt bij ons in een prettige en informele omgeving.

Jouw werkzaamheden als .Net Developer C#:

Voor de vacature als .Net Developer Rijssen Full Stack ga je het volgende doen:

Als Full Stack .NET developer werk je dagelijks aan deze nieuwe software voor planning, productiemanagement en machinesturing en logistiek. De software is bedacht als antwoord op de industrialiseringsslag die momenteel in de bouwsector aan de gang is, en die gedreven wordt door verregaande integratie van engineering in 3D-modellen (BIM) en robotisering van de productie. Je komt terecht in een hecht en snelgroeiend ontwikkelteam met (nu nog) vijf andere developers. Jullie maken gebruik van de modernste tools en nieuwste technieken, waarbij het experiment bepaald niet geschuwd wordt. Dat maakt je werk uitdagend - iedere dag weer.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde .Net Developer, die past in deze rol.

Het ideale profiel voor deze functie:
 • Je bent al gewend om te werken in een ontwikkelteam en om op hoog niveau te sparren met collega’s en systeemarchitecten;
 • Je bent niet bang voor complexe algoritmes, relationele databases, grafische 3D-datamodellen, native apps of browser gebaseerde software;
 • Voor op lange termijn onderhoudbare code in de C# .NET ontwikkelomgeving draai jij je hand ook niet om;
 • En tot slot kent Microsoft Azure Devops geen geheimen voor je;
 • Je woont in de omgeving van Rijssen, Hengelo, Deventer, Lochem en Haaksbergen.
Als .Net Developer C# bij dit bedrijf in Rijssen kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.300. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Eenvoudig solliciteren:

Om wat meer te noemen over dit vakgebied graag een aantal woorden die er vaak toe doen. .Net Developer net, c# of asp net. Ook vb net, visual basic net of dot net zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook Net Engineer, Net Developer en Net Ontwikkelaar in dit bedrijf.

Kom je uit de buurt van Rijssen, solliciteer dan ook ajb. Dus woon je in Zwolle, Hengelo, Deventer, Almelo of Enschede dan ben je welkom. Maar ook wanneer je woont in Lochem, Oldenzaal, Ov of Overijssel.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.300 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!