Vacature Technisch Cloud specialist - Rijssen

Rijssen

Bouw & Vastgoedontwikkeling ICT
 • Bouw & Vastgoedontwikkeling ICT
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
De organisatie

VolkerWessels Bouw & Vastgoed (BVGO) is onderdeel van VolkerWessels en bestaat uit circa 50 werkmaatschappijen, waarvan de ICT centraal wordt gefaciliteerd door BVGO-ICT in Rijssen. Wij leveren aan onze werkmaatschappijen moderne tools en professionele ICT-diensten, waarbij je kunt denken aan werkplekbeheer, applicatiebeheer en het ondersteunen/adviseren bij diverse ICT projecten. We volgen hiermee de strategische koers die door VolkerWessels Bouw & Vastgoed is uitgezet. In totaal beheren wij circa 6500 werkplekken.

De functie

In de functie van Technisch Cloud specialist kom je te werken bij BVGO-ICT. Samen met circa 100 enthousiaste ICT-collega’s bedien je onze klanten. Je komt te werken bij het Platformteam, bestaande uit 25 collega’s. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het netwerk en de infrastructuur van alle ondernemingen. De Technisch Cloud specialist is werkzaam vanuit standplaats Rijssen, maar verricht werkzaamheden voor klanten door het hele land; van Groningen tot Zeeland en van Haarlem tot Enschede.  

Als Technisch Cloud specialist ben je in staat op hoog niveau samen te werken met collega’s. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel beheer als projecten. Hierin ben jij volledig op de hoogte van alle hedendaagse moderne Microsoft technieken en ben je in staat deze ook toe te passen.

Deze functie is op jouw lijf geschreven als voor jou geldt:

 • Kennis en affiniteit met Agile/Scrum/DevOps
 • Kennis van Infrastructure-as-code
 • Kennis van CI/CD technieken
 • Automation skills (o.a. Powershell)
 • Cloud first/cloud native way of thinking
 • Microsoft Azure kennis (certificaten AZ-103/104)

Daarnaast ben je in staat te adviseren over beveiliging in deze context. Ook deins je er niet voor terug jouw advies en mening te geven omtrent overige IT-zaken.

Wij zijn op zoek naar

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling ICT B.V. vindt de waarden pro-activiteit, klantgerichtheid, analytisch, teamplayer, flexibiliteit en passie voor ICT belangrijk. In jouw rol stel je daarom altijd de eindgebruiker centraal. Je bent daarbij klantgericht in plaats van ‘klant gezwicht’. Dit betekent dat service voorop staat, maar dat jij, indien nodig, ook ‘nee’ durft te zeggen als vragen tegenstrijdig zijn met ons ICT-beleid. Je bent in staat te schakelen tussen verschillende communicatiestijlen en niveaus binnen de organisatie. 

Je hebt interesse en inzicht in de bedrijfsprocessen en organisaties van onze eindgebruikers. Gezamenlijk met jouw enthousiasme en drive om service te verlenen, ben jij in staat de juiste diensten te leveren. Daarnaast heb jij: 

 • HBO werk- en denkniveau
 • Circa 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met Microsoft Office 365, ISM en ITIL
 • Een rijbewijs is een absolute must!
Bij ons krijg je

Een baan binnen een groot concern als VolkerWessels, die per definitie zeer gevarieerd is. Ook de Bouw & Vastgoed tak van VolkerWessels is flink in beweging, zowel op het gebied van groei als innovatie. VolkerWessels breed zijn er verscheidende ICT functies en doorgroeimogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn bij BVGO-ICT goed voor elkaar. Naast maar liefst 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen en een marktconform salaris, vinden wij het ook belangrijk dat er tijd is voor ontspanning met je team in de vorm van bedrijfs- en teamuitjes. Evenals de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten, elke vrijdagmiddag een borrel te drinken of mee te doen aan een van onze georganiseerde activiteiten, zoals game-avonden. 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Contactpersoon VolkerWessels
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Specialist in Rijssen Bekijk alle soortgelijke vacatures