Vacature QA Engineer - Hilversum

Hilversum

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal opererend softwarebedrijf met Nederlandse roots. We richten ons met name op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software in de wereld van online- & videomarketing. Naast ons hoofdkantoor in ’t Gooi, hebben wij meerdere kantoren in het buitenland. Ondanks de nauwe samenwerking tussen deze kantoren, heb jij hier als programmeur weinig mee te maken, aangezien ons gehele development team in Nederland zit.

Onze werkomgeving bestaat uit een volledig (AWS) cloud gebaseerd platform waarop onze diensten wereldwijd voor miljoenen gebruikers ter beschikking staan. Met ruim 50 miljoen views per maand en miljoenen gebruikers wereldwijd, bevind jij je in een snel opererende werkomgeving met ervaren professionals. Ons platform wordt continu doorontwikkeld en we zijn dus altijd op zoek naar slimmere en efficiëntere oplossingen. Hier hebben wij natuurlijk de juiste mensen voor nodig en daarom investeren wij veel in ons eigen personeel. We leiden veel junioren intern op en hebben veel medior en senior developers die dit kunnen begeleiden.

Daarnaast vinden wij dat je werkomgeving ook onder deze investering valt. Daarom werken wij vanuit een modern pand, zijn we goed bereikbaar en krijg jij alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Hou je van een groene omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door onze prachtige locatie in een bos, ben jij omringd door groen. Ideaal voor een frisse neus in je pauze of ochtend jog.

Wat ga je doen?

Omdat we een volgende stap willen zetten binnen ons platform zijn we op zoek naar een Q&A engineer. Binnen deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het schrijven van geautomatiseerde testscripts, het testen van user stories en zie jij kansen om veel van deze processen te automatiseren. Jij als ‘Guardian of the Quality’ wordt vrijgelaten welke toolings je hiervoor wilt gebruiken. Natuurlijk doe je dit niet alleen!  Ondertussen zitten wij met een ervaren team van ongeveer 11 software ontwikkelaars, wie nu allemaal zelf hun testen schrijven en code checks uitvoeren. Vandaar dat er veel ruimte is om ook te sparren met je directe collega’s.

Momenteel werken wij met de volgende stack: PHP, Node.js, SOLR, MariaDB, MySQL, Redis, Ubuntu, AWS, Angular 2+ & Vue.js.  Het zou fijn zijn als jij ook ervaring hebt met het testen met deze programmeertalen en technieken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Minimaal 3 jaar ervaring als Q&A Engineer
 • Ervaring met het schrijven van geautomatiseerde testscripts
 • Ervaring met één of meerdere testing frameworks
 • Je bent gepassioneerd en staat voor goede kwaliteit

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een open en informele werksfeer
 • Een uitdagende functie met voldoende vrijheid voor eigen inbreng én persoonlijke begeleiding
 • Een mooi salaris naar kennis en niveau
 • 8% vakantiegeld
 • 27 vakantiedagen
 • Kilometer- of reiskostenvergoeding
 • Een laptop (naar keuze)
 • Een goed geregeld pensioen, 2/3 wordt door ons betaald!
 • Een modern pand en een groene omgeving
 • De kans om ervaring op te doen in het complete productieproces van idee tot implementatie
 • Het onverslaanbare gevoel om deel uit te maken van een succesvol team en een snelgroeiend bedrijf.
 • Een plek binnen een bedrijf waar vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid toegejuicht wordt

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv naar Voor vragen over de vacature kun je mij ook bereiken via 088 321 8123

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Arda Disveld
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!