Vacature Full Stack Developer - Hilversum

Hilversum

MyBit BV
 • MyBit BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn MyBit! Sinds 2007 helpen wij onze opdrachtgevers met het realiseren van digitale concepten, ideeën, kansen en het versnellen van groei. Dat doen wij omdat wij het bedenken van precies de juiste oplossing het leukst vinden om te doen. En dat doen we gewóón goed. We staan voor vakmanschap, vindingrijkheid en flexibiliteit. En ook voor fun! Met elkaar, maar ook met onze partners waar we graag en vaak voor langere tijd mee samenwerken. Kortom: met MyBit bent u toekomstbestendig!

lees meer

Functie-eisen Het zou mooi zijn als jij:
 • Een afgeronde HBO/ WO-studie in Computer Science, (Technische) Computerwetenschappen of gelijksoortige studie hebt.
 • 3 jaar werkervaring op het gebied van web development hebt.
 • (Enige) kennis hebt van PHP, MySQL, Lavarel, Symfony, Angular, React, VueJS en 3 jaar ervaring met 1 van deze talen.
De voertaal in onze teams is Nederlands. Het is in verband met samenwerken daarom belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in spreken en lezen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Aantal uur per week 40 uur p/w
van 32 tot 40 uur
Overige info Wat kun jij van MyBit verwachten?
 • De beste werkervaring voor jou.
  We zijn blij met onze medewerkers en willen dat laten merken! Heb je persoonlijke doelen? Graag helpen we je die te verwezenlijken. Wil je liever iets andere werkzaamheden doen? Dan gaan we kijken of we je in een ander team kunnen plaatsen.
 • Gezelligheid en een fijne, veilige sfeer.
  Je treft bij ons een plezierige, informele werkomgeving met jonge, gemotiveerde collega’s. Door middel van spelletjesavonden, tafelvoetbal, sportuitjes en borrels heerst er een sfeer op kantoor die we het best kunnen omschrijven als familiair, vertrouwd en gezellig.
 • Wij doen niet aan overwerken.
  We streven ernaar dat je je nooit verplicht voelt om meer te werken dan je standaard uren. Mocht je toch zelf een keertje iets langer doorgaan, dan compenseer je dit op een andere dag! Maar daar gaan we niet vanuit. Privétijd is privétijd: je hebt dan het recht om onbereikbaar te zijn.
 • Gewoon goede voorwaarden.
  Als full-stack developer ontvang je een prima salaris en binnen onze organisatie gelden moderne arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling en 25 vakantiedagen op basis van een 40 uur durende werkweek.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving MyBit BV is een in het hart van de mediawereld (mediapark Hilversum) gevestigd softwareontwikkelbedrijf.
Wij zijn MyBit! Sinds 2007 helpen wij onze opdrachtgevers met het realiseren van digitale concepten, ideeën, kansen en het versnellen van groei. Dat doen wij omdat wij het bedenken van precies de juiste oplossing het leukst vinden om te doen. En dat doen we gewóón goed. We staan voor vakmanschap, vindingrijkheid en flexibiliteit. En ook voor fun! Met elkaar, maar ook met onze partners waar we graag en vaak voor langere tijd mee samenwerken. Kortom: met MyBit bent u toekomstbestendig!
Kijk voor meer informatie op www.mybit.nl

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Hilversum Bekijk alle soortgelijke vacatures