Vacature DBA Specialist | Postgres | Ansible | Linux - Hilversum

Hilversum

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie:

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in alles wat met Databases te maken heeft. Door onze expertise helpen wij zowel grote als MKB bedrijven bij het opbouwen, migreren en beheren van hun databases. Ook leveren wij trainingen om onze cliënten wegwijs te maken in de wereld van DBA. In de afgelopen jaren hebben wij ons expertiseveld uitgebreid en zijn wij gespecialiseerd in Postgres geworden. Op deze wijze leveren wij nu nog meer kwaliteit aan onze cliënten en verzorgen wij onze complete dienstverlening op het gebied van PostgreSQL. Onze dienstverlening zorgt er voor dat onze cliënten minder kosten maken op het gebied van Databases, meer halen uit innovatie en altijd de nodige support hebben voor eventuele vragen. Ons team bestaat uit 12 DBA specialisten die allemaal een passie delen voor Databases, naast keihard werken is er ook altijd ruimte om samen te lachen. Onze cultuur kan het beste beschreven worden als een familiebedrijf met weinig hiërarchie, plezier halen uit het werk is ontzettend belangrijk. Door het hele jaar heen organiseren wij dan ook verschillende uitjes, events en borrels om elkaar nog beter te leren kennen. Kortom, een vrije en vrolijke werkomgeving!


Functie

Functie:

Voor ons team zijn wij op zoek naar een ervaren DBA’er, hierbij zullen jouw taken variëren, van het bouwen onderhouden en migreren van verschillende databases. Door jouw kennis ondersteun jij onze klanten bij al hun vraagstukken en de technische mogelijkheden die wij te bieden hebben. Door goed te kijken naar jouw wensen en kwaliteiten zullen wij trainingen voorzien die jou zullen helpen het beste uit je carrière te halen en bij ons ook stappen te zetten. Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar iemand die onze passie voor DBA deelt, graag zijn kennis hier in wilt verbreden en communicatief sterk in zijn schoenen staat.


Eisen

Wat heb je nodig

HBO werk- en denkniveau
Minimaal 5 jaar ervaring met het werken met databases
Ervaring met Linux
Ervaring met tools zoals docker
Ervaring met Postgres of soortgelijke databases


Aanbod

Wat bieden wij jou

Een marktconform salaris tussen de 3500-5000 (o.b.v. 40 u/w)
25 vakantiedagen
Mobiel van de zaak
Laptop van de zaak
Mogelijkheid tot een leaseauto
Goed trainingstraject en doorgroeimogelijkheden
Vrije werksfeer

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Ruben (088 – 321 8 123 of 0637017972) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures User Experience Designer in Hilversum