Vacature Medior en senior .NET developer vacature! - Genemuiden

Genemuiden

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als medior of senior .NET developer zul je komen te werken binnen een van de SCRUM teams bestaande uit meerdere collega's. De IT-afdeling bestaat uit meerdere teams die zich elk richten op een bepaald type softwareproduct, bezoekersregistratiesystemen of afvalverwerking. Binnen het 1e team kun je denken aan software voor toegangscontrole, kassasystemen en kluisjes, maar ook narrowcasting en managementsoftware. Qua afvalverwerkingsystemen kun je denken aan totale software oplossingen voor het wegbrengen van afval, ondergrondse containers die op afstand worden aangestuurd en route optimalisatie voor vuilwagens binnen gemeenten. Je werkt binnen beide teams aan nieuwe oplossingen en maatwerk projecten in samenwerking met je collega's, teamleider en klanten. Voor deze functie is het daarom belangrijk dat je ervaring hebt met klantcontact of hier voor open staat.

Binnen je werk komt dus veel diversiteit kijken en vanuit dit bedrijf krijg je ook de verantwoordelijkheid om de fysieke producten naar een hoger level te brengen. Dit doe je met behulp van onder andere C# .NET, .NET Core, ASP.NET MVC, Azure Service Bus, Entity Framework, Angular, HTML en CSS. Mocht er iets fout gaan binnen de software, dan schakel jij met je team en de klant om tot een goede oplossing te komen. Wat je ook doet en tweaked binnen het product, je ziet gelijk de impact die het maakt!

Voor deze functie wordt in ieder geval van je verwacht dat je thuis bent in de Microsoft wereld en dat je een passie hebt voor de .NET stack. Heb je daarnaast affiniteit met iOS of Android software? Dan horen we ook graag van je. Benieuwd naar de verdere functiespecificaties en wat het bedrijf jou kan bieden? Lees dan vooral verder!

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een HBO/WO diploma in de richting van Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring als .NET developer;
 • Je hebt ervaring met relationele databases als SQL Server of MySQL;
 • Ervaring met ASP.NET Core, MVC en Web API's zijn een grote pre;
 • Ervaring met Angular, HTML, CSS en Docker containers zijn een pre;
 • Je hecht veel waarde aan kwaliteit en kunt goed werken in teamverband!

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris op basis van je kennis en ervaring; 
 • 27 vakantiedagen + niet-ziek regeling waarbij je 4 extra vakantiedagen kunt verdienen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioensregeling waarbij de werkgever 2/3e van de premie betaald;
 • Veel opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid jezelf te certificeren;
 • De mogelijkheid om, ook na corona, deels thuis te werken;
 • Een informele en gezellige sfeer bij een innovatieve werkgever!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit succesvolle bedrijf heeft een bekende naam in de markt en is met inmiddels zo'n 260 man gevestigd nabij Zwolle. Naast 2 vestigingen in Nederland hebben zij ook vestigingen in India, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Doordat het bedrijf niet pas net op de markt komt kijken, ben je dus verzekerd van een stabiele werkgever in de regio! Al sinds de jaren 80 richten zij zich namelijk op totaaloplossingen voor bezoekersregistratiesystemen en afvalverwerking. Het is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf met duidelijke plannen en doelen. Vanwege groei zijn zij nu op zoek naar meerdere medior of senior .NET developers om hun teams mee te versterken! 

Je zal terechtkomen in een gezellig team, waar een gemoedelijke en informele sfeer heerst. Dit bedrijf is ontstaan als familiebedrijf en dat merk je ook nu nog. De developers krijgen hier veel vrijheid, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden aangereikt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, dus het behalen van certificeringen en bepaalde opleidingen wordt aangemoedigd en zelfs verwacht. Op deze manier garandeer je jezelf van een baan met de mogelijkheid tot optimale ontwikkeling!

Naast het feit dat het een professioneel team is, is ook de binding met het team erg belangrijk. Zo wordt er bijvoorbeeld dagelijks gezamenlijk geluncht in de kantine, elke vrijdagmiddag geborreld en worden op vrijdag lekkere loempia's gehaald voor de hele afdeling. Ook nu proberen de teams nog iedere paar weken een dag met elkaar op kantoor te werken, het pand is groot genoeg om veilig en op afstand van elkaar te werken! Verder wordt er 2 keer per jaar met de hele holding een dagje weg naar een leuke bestemming georganiseerd. Wanneer corona het toelaat, wordt dit ook zeker weer opgepakt!

lees meer

Contactpersoon Roël van Sonsbeek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Genemuiden Bekijk alle soortgelijke vacatures