Vacature Junior Front-end developer vacature (HTML, CSS, JavaScript, jQuery) - Enschede

Enschede

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een front-end developer en heb je inmiddels zo’n 1-3 jaar ervaring opgedaan? Ben je graag bezig met het vertalen van designs in werkende code? En zoek je een informeel, gezellig team van collega’s om mee samen te werken? Dan is dit een interessante baan!

De functie

Momenteel zijn we op zoek naar een junior front-end developer. Je zult met name aan de slag gaan met het omzetten van designs tot werkende code. Je komt terecht in een jong en enthousiast UX/Front-end team met op dit moment 3 collega’s. In iedere sprint ontwikkel je functionaliteiten op een groot (web)platform waar dagelijks duizenden klanten actief gebruik van maken. Tijdens je werkzaamheden, maar ook daarbuiten krijg je de ruimte om te sparren met je collega’s (UX-designers, front- en back-end developer).

Werken bij deze organisatie is werken bij een jong bedrijf waar collegialiteit en een informele maar professionele werksfeer voorop staat. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, en flexibiliteit om je werk op een fijne manier in te vullen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om voor jou de ideale werkplek te creëren!

Eisen

 • Je bent enthousiast over je vakgebied, en wilt je graag door ontwikkelen
 • Je hebt inmiddels 1-3 jaar relevante ervaring opgedaan
 • Je bent bekend met HTML5, CSS3 en JavaScript (jQuery)
 • Ervaring in Scrum is een grote pré, evenals kennis van PHP.

Aanbod

 • Een passend salaris, indicatie € 2200 – 2600 bruto o.b.v. 40 uur
 • Je komt te werken binnen een leuk jong team met goede (1op1) begeleiding
 • Een contract voor 40 uur per week met flexibele werktijden (32, 36 uur in overleg)
 • Je krijgt 29 vakantiedagen per jaar + 8% vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Studiebudget
 • Ze organiseren regelmatig leuke teamactiviteiten
 • (Bijna) iedere vrijdag wordt de werkweek gezellig afgesloten met een hapje en drankje!

De organisatie

Deze organisatie biedt een cloudbased webwinkel platform waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om op eenvoudige wijze een webwinkel te starten. Van start-up tot ervaren winkelier. En zeker in deze tijd is dit iets waar enorm veel vraag naar is. Inmiddels zijn ze marktleider in de e-commerce branche in Nederland, en groeien ze internationaal door in landen als Duitsland, België en Zwitserland. Dagelijks faciliteren ze bijna 20.000 actieve webwinkels.

In totaal werken er zo’n 40 collega’s op het gebied van design, development, marketing, sales en support.

Enthousiast?

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!