Vacature Frontend Developer Zorgapplicatie Enschede - Enschede

Enschede

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij een passie voor frontend development en lijkt het jou tof om te werken aan een softwarepakket dat op internationaal niveau een grote impact heeft op de omgang met cliëntdossiers in de ouderenzorg? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar een gepassioneerde en leergierige Frontend Developer die wil helpen bij de (door)ontwikkeling van een technisch hoogstaande service-applicatie. In deze applicatie worden alle gegevens van cliënten binnen voornamelijk de ouderen- en gehandicaptenzorg vastgelegd. Het is natuurlijk belangrijke informatie die zo correct en toegankelijk mogelijk moet worden geordend en weergegeven.  Daar ligt dan ook de uitdaging voor jou en je team!

Jij komt terecht in het 6-koppige team dat het administratieve gedeelte van de applicatie gaat voorzien van een onder andere een nieuwe User Interface. Het is een divers team, waarin je je snel thuis zult voelen. Qua stack kun je natuurlijk altijd de nodige technieken bijleren, maar het is vooral van belang dat je ervaren bent met de basis skills op frontend vlak. Het is het belangrijkste dat je ervaren bent met React, want er je zult voornamelijk met dit framework werken. Aan de backend wordt met .NET gewerkt, maar ervaring hierin is niet meer dan een leuke plus.

Zoals je wellicht al hebt kunnen lezen is dit een van de mooiste werkgevers in de regio. Men biedt je een baan vol afwisseling, met leuke collega’s met hart voor de zaak. Je krijgt volop de ruimte om jezelf persoonlijk te ontplooien en ontwikkelen, zowel binnen je team als middels studie/cursussen.

Ben jij een Frontend Developer met een JavaScript-hart en kun jij goed omgaan met een flinke dosis verantwoordelijkheid? Werk je daarnaast graag een projecten van maatschappelijk belang? Dan ben jij degene die we zoeken!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;  
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Frontend Developer; 
 • HTML, CSS en JavaScript (voornamelijk React) kennen voor jou geen geheimen; 
 • Je bent leergierig en vindt het leuk om met de nieuwste technieken te werken;  
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;  
 • Feeling voor UI Design en affiniteit met de zorg is een pré!

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;  
 • 25 vakantiedagen;  
 • Goede pensioenregeling (50-50);  
 • Een collectieve ziektekostenregeling;  
 • Een eigen PluralSight account;   
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;  
 • Een prettige en stimulerende werksfeer;  
 • Een gezellig en hecht team;  
 • Werken met de nieuwste methoden en technieken!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team- Frontend, [email protected] of bellen naar 020-8200370.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf ontwikkelt software voor de ouderen- en gehandicaptenzorg en ontwikkelt applicaties die er op een slimme manier voor zorgen dat de relatie tussen zorgprofessionals en de familie wordt ondersteund en dat zorgverleners worden ontlast van hun administratieve taken, zodat ze zich meer kunnen richten op wat echt belangrijk is: de zorg voor cliënten!  Hun software speelt een grote rol in de kleine dingen die ervoor zorgen dat iemand zich thuis voelt in zijn of haar zorgomgeving. Om dit te bereiken wordt er nauw samengewerkt met verschillende zorgorganisaties en worden hun oplossingen steeds verbeterd en vernieuwd. Ze morgen al diverse toonaangevende klanten tot hun kring rekenen. Als medewerker van dit bedrijf draag je een grote steen bij aan de zorg en dus aan de maatschappij!

Als een van de toppartners van Microsoft in Nederland staan ze aan de voorkant van alle technologische ontwikkelingen. Het bijzondere aan dit bedrijf is dat ze bijna  jaarlijks worden genomineerd voor de Gazelle Award, wegens hun succes en de manier waarop ze bijdragen aan de ontwikkeling van de zorg en welvaart in Oost-Nederland.

Je komt te werken bij een goede en stabiele werkgever. De sfeer binnen het bedrijf is het beste te omschrijven als dynamisch. Nieuwe initiatieven worden sterk aangemoedigd en als werknemer krijg je veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit. 1x per jaar wordt er een buitenlandse reis gepland en rond Kerst is er jaarlijks een groots diner, waarbij ook de partners worden uitgenodigd. Een roulerend deel van het team mag zelfs jaarlijks mee naar de Tech-Ed in Amerika. Professionaliteit gecombineerd met een informele werkomgeving en state-of-the-art technieken maken het plaatje dus helemaal af!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Developer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures