Vacature IT-Consultant - Enschede

Enschede

Visie Selectie & Advies B.V.
  • Visie Selectie & Advies B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving FLS Nederland blijft zich ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar een IT-consultant ter versterking van het team. Help jij mee de afspraken- planning-, buitendienst- en logistieke processen van nationale en internationale klanten te optimaliseren?
 
Visie Selectie & Advies is voor haar opdrachtgever FLS (Fast Lean Smart) te Hengelo op zoek naar een
 
IT-Consultant
(€ 3.200 met daar bovenop een bonusregeling en winstdeling)
 
JE WILT
De verantwoordelijkheid om projecten uit te kunnen voeren en processen te stroomlijnen. Je houdt van complexiteit, variërend van klantbelang tot technische vraagstukken. Je wilt besluiten kunnen nemen die voor alle partijen het gunstigst zijn. Hierbij maak je gebruik van de procedures die voor je zijn opgesteld. Je wilt taken nauwkeurig uitvoeren en tijd besteden aan details.
 
JE KUNT
Problemen voorkomen door tijdens het vooronderzoek processen goed te analyseren en door te vragen bij klanten. Je kunt software implementeren, verleent support en fungeert als spil tussen de softwareontwikkelaar en de klant. Hierbij beheers je de Nederlandse en Engelse taal en is het meegenomen dat je ook de Duitse taal begrijpt. Op creatieve wijze los je problemen op en waar nodig lever je maatwerk met betrekking tot het optimaliseren en onderhouden van (cloud-) systemen.

lees meer

Functie-eisen JE DURFT
Jouw kennis van SQL Server en/of Oracle, webservices, XML, UML, HTML json in te zetten. Je durft de diepgang op te zoeken en neemt geen genoegen met de eerste de beste oplossing. Je maakt keuzes waardoor je effectief blijft werken en de juiste prioriteiten stelt. De werkomgeving van FLS wordt gevormd door elkaar te voorzien van inzichten waardoor jij weet dat je op de juiste weg zit. Durf jij het aan om te werken in een team waarin iedereen zijn/haar eigen rol heeft en altijd sprake is van een back-up?
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.200 p/m

met daar bovenop een bonusregeling en winstdeling
Overige info JOUW INTERESSE
Kunnen we stimuleren door je te laten werken met een innovatieve softwareoplossing, gebaseerd op algoritmes die wereldwijk uniek zijn.
 
We verstrekken aan jou goede hulpmiddelen waardoor jij jouw werk goed uit kunt voeren. Hierbij hoort ook een auto van de zaak of een goede KM-onkostenvergoeding.
 
Niet geheel onbelangrijk bieden we je – afhankelijk van je (werk)ervaring - een brutosalaris aan van € 3.200 met daarboven op een bonusregeling en winstdeling. We hopen dat jouw eigen persoonlijke ontwikkeling belangrijker is en bieden je dan ook de gelegenheid om je persoonlijk of vakinhoudelijk te ontwikkelen.
 
Om te waken voor onze eventuele eigen (tunnel)visie, laten we ons ondersteunen door Visie Selectie & Advies. René Pigge kent onze organisatie, weet wie we zijn en met wie wij onze organisatie graag laten versterken.
 
Het voordeel is dat je alleen je interesse kenbaar hoeft te maken. Dus geen CV uploaden en geen motivatiebrief schrijven.
 
Als jij denkt in aanmerking te komen voor deze functie, kun jij je eigen afspraak inplannen in zijn agenda. Plan hierje eigen afspraak.
 
Of, je kunt reageren via onze sollicitatiepagina.

Wil je meer weten, ontdek het door je vraag te stellen aan René. Hij is - ook in de avonduren - bereikbaar op zijn mobiele telefoonnummer of via WhatsApp: 06 - 10 52 59 96.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: IT, ICT, IT Consultant, ICT Consultant, Consultancy, SQL, Oracle, Webservices, XML, UML, HTML json, Project Manager, Coördinator, Technisch Consultant, Business Consultant, Pre Sales, Software Engineer, Adviseur, Vacature Hengelo, Vacature HBO, Vacature Overijssel
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Consultant in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures