Vacature Senior PHP Developer internationaal Marketing Automation bedrijf - Enschede

Enschede

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zie jij een uitdaging in het creëren van gepersonaliseerde customer journeys met behulp van data? Lijkt het je leuk om algoritmiek te combineren met software development en draag je graag bij aan de door ontwikkeling van de OTAP straat? Dan is deze vacature als Senior PHP Developer wellicht iets voor jou!

Het bedrijf wordt onderverdeeld in vier teams: New Business, Marketing, Product en Customer Success. Als Senior PHP Developer maak je deel uit van het productteam. Dit team bestaat uit 5 backend developers, 2 frontenders, 1 DevOps, 1 designer en 1 product owner. Ze willen het team komend jaar nog uitbreiden met minimaal 3 backend developers. De afgelopen jaren is er veel ingezet op het bekend maken van het platform. Nu willen ze de focus echter weer leggen op het door ontwikkelen en verder professionaliseren van het platform. Iets waarbij ze jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Een groot gedeelte van het team hebben zich intern doorontwikkeld. Nu zoeken ze juist iemand die al ervaringsjaren heeft opgebouwd binnen andere bedrijven en daarmee zijn of haar kennis mee kan nemen het bedrijf in. Er liggen nog wel wat uitdagingen om de OTAP straat te verbeteren. Zo willen ze meer gaan doen met unit tests, code reviews en liggen er veel mogelijkheden binnen Amazon die veel ondersteuning bieden voor Machine Learning. In nauw contact met de IT Manager krijg je veel ruimte om bij te dragen aan deze verbeteringen zodat uiteindelijk de focus weer kan liggen op een essentieel onderdeel: innovatie. Het helpt dat er maar 10% maatwerk bij komt kijken en verder dus de volledige focus naar door ontwikkeling van het platform zelf kan.

Er is een hoop mogelijk binnen het bedrijf door de overname twee jaar terug. Er wordt veel geïnvesteerd om het platform (internationaal) op de kaart te zetten en de afgelopen jaren is de omzet telkens verdubbeld (dit jaar verwachten ze op 3 miljoen uit te komen). Het bedrijf is groeiend wat jou de mogelijkheid biedt om mee te kunnen groeien en impact te maken binnen het bedrijf.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een bewezen track record als PHP Developer;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt interesse in algoritmiek en ziet de mogelijkheden in van Big Data;
 • Kennis van dingen als Testing, code reviews, Docker, AWS en API is een pre;
 • Je hebt een kritische blik en handelt in oplossingen;
 • Je denkt graag mee over de door ontwikekling van de OTAP straat;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 35,00 p/u
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Veel thuiswerkmogelijkheden en flexibele werktijden
 • Parttime werken is mogelijk;
 • Uitstekende pensioensregeling;
 • Bonusregeling wat op kan lopen tot 13e maand;
 • Mobiele vergoeding van €35 p.m.;
 • Vrije keuze van laptop en werkomgeving;
 • Werken in een internationaal werkomgeving binnen een dynamisch team;
 • Veel doorgroeimogelijkheden en voldoende begeleiding om hier te komen;
 • Diverse teamuitjes, verzorgde lunch en groepsevenementen.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is ontstaan in 2012. De oprichter was actief als marketing developer waarbij hij merkte dat er veel verschillende tooling systemen met elkaar gekoppeld moesten worden om tot resultaat te komen. In zijn ogen kon dit beter en is hij aan de slag gegaan met algoritmes die er voor zorgen dat data wordt omgezet in gepersonaliseerde customer journeys. Grote kans dat jij wel eens een nieuwsbrief ontvangt met persoonlijke aanbiedingen waarvoor software van dit bedrijf wordt gebruikt.

Voor meer dan 400 klanten zijn zij bezig om de inzichten die je uit data kunt halen maximaal te benutten. Via een SaaS platform wordt er data vanuit verschillende kanalen verzameld en via algoritmes gepersonaliseerd. Dit gebeurt allemaal volledig automatisch. Zo ziet of ontvangt de consument persoonlijke reclames die super relevant zijn. Elke marketeer wil meer relevante klantervaringen creëren en met dit platform is dat mogelijk. Doel van dit bedrijf is om voorspellende marketing mogelijk te maken voor alle bedrijven en marketeers (groot of klein). Ze geloven sterk in de kracht van het collectief en door hun platforma voor iedereen beschikbaar te maken hopen ze dat dit de innovatie binnen de markt stimuleert.

Dat ze hier goed mee op weg zijn blijkt wel, want in 2018 is het bedrijf onderdeel geworden van een BV dat wereldwijd actief is en de grootste aanbieder is van Marketing Automation. Dit biedt ontzettend veel mogelijkheden waarbij het bedrijf verder autonoom opereert. Er werken inmiddels zo’n 40 mensen en waarbij het Development team jong, sociaal en zelfstandig is. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 28 jaar en het kantoor ligt op steenworpafstand van het centraal station in Enschede en is dus zeer centraal gelegen.

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures