Vacature Enthousiaste Applicatiebeheerder, fulltime, Dedemsvaart

Dedemsvaart

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
 • Oegema Transport Dedemsvaart B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als applicatiebeheerder heb je een afwisselende rol binnen een dynamisch en snel ontwikkelend bedrijf. Op de ICT afdeling draag jij samen met zes collega's zorg voor, het vormgeven, beheren en optimaliseren van de bedrijfsapplicaties. Je bent een sparringpartner voor de directe ICT collega's en aanspreekpunt voor onze interne en externe klanten.
In de rol van applicatiebeheerder denk je mee over hoe ICT nog een betere bijdrage kan leveren aan alle processen binnen de organisatie.
Je installeert, configureert en pleegt onderhoud aan de bedrijfsapplicaties c.q. componenten en draagt zorg voor versie- en configuratiebeheer. Daarnaast ben je altijd op zoek naar verbetering in het proces en zoek je in data en programmatuur naar oplossingen en faciliteer je deze. Voor de juiste borging en overdracht stel je handleidingen en werkinstructies op, zodat de kennis niet verloren gaat.
 
Bij Oegema Transport wordt gewerkt met programma's als Transpas CS, Smartour, Fleethours, Wincar, Easylon en Accountview. De voornaamste programmeertechniek is Microsoft SQL.
Naast applicatiebeheer ben je ook stand-by op het vlak van systeem-, netwerk – en werkplekbeheer. Zodoende wordt een brede ICT kennis op prijs gesteld. Heb je al ervaring in de Transport sector? Dan heb je een streepje voor.

lees meer

Functie-eisen Profiel:
 • Je hebt een MBO ICT Niveau 4 / HBO werk- en denkniveau;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Denken in oplossingen in plaats van problemen is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je bent flexibel en klantvriendelijk;
 • Je kan zelfstandig werken en werkt doelgericht;
 • Ervaring met het inrichten van bedrijfsprocessen;
 • Schakelen op diverse niveaus (eindbeslisser, leverancier en gebruiker);
 • Je bent bereid om elke 3 weken een stand-by dienst te draaien;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Wat bieden wij jou? Bij Oegema Transport werk je in een groeiende organisatie waarin je je eigen groei genereert, er zijn voldoende ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris, passend bij je ervaring. Oegema Transport valt onder het Beroepsgoederenvervoer (TLN) - Cao.

lees meer

Overige info Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je solliciteren of meer informatie? Neem dan contact met ons op via de afdeling Personeelszaken. Telefoon 0523 624342.
Bedrijfsomschrijving Oegema is een echt mensenbedrijf. Onze mensen en opdrachtgevers: we kennen ze allemaal bij naam.
Samen werken we aan de mooiste opdrachten op transportgebied. Door soms net iets buiten de gebaande paden om te denken, kunnen we de grootste uitdagingen aan.
Dat doen we met veel plezier, samen met elkaar. We steken de handen uit de mouwen, werken hard, maar hebben ook aandacht voor elkaar en voor de opdrachtgever.
We staan open voor vernieuwingen. Niets is onmogelijk; daarvan zijn we overtuigd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Dedemsvaart Bekijk alle soortgelijke vacatures