Vacature IT specialist (Microsoft) - Almelo

Almelo

Waterschap Vechtstromen
 • Waterschap Vechtstromen
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving IT-specialist (Microsoft)
Almelo, 36 uur per week

Dankzij jou schoon, voldoende en veilig water.
Ben jij de enthousiaste collega die ons team aanvult en helpt onze organisatie verder vorm te geven? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen? Zo zorg jij op jouw manier voor schoon, genoeg en veilig water. Ben je er klaar voor om echt van betekenis te kunnen zijn?

Solliciteer dan direct op de functie van IT-specialist (Microsoft) Waterschap Vechtstromen!

Zoek jij een baan waarin jouw kennis van Microsoft en Azure tot zijn recht komt? En hecht je waarde aan werken in een team met andere specialisten, eigen verantwoordelijkheid en veel opleidings- en ontwikkelkansen? Bij Waterschap Vechtstromen profiteer je van voordelen waar de meeste ICT’ers alleen maar van kunnen dromen. Kom jij ons team versterken?

Werk met betekenis en verbinding
De ICT-omgeving van het Waterschap is veelzijdig en continu in beweging. Dit vraagt van onze IT-ers dan ook meer dan alleen ‘op de winkel passen’. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het beheren, ontwerpen, implementeren en automatiseren van onze Microsoft omgeving en zorg je ervoor dat de ICT-infrastructuur optimaal functioneert en dat de organisatie op dit punt ontzorgd wordt. Naast een beheersmatige taak die gericht is op het onderhoud van de centrale ICT-infrastructuur, ben jij voor ons ook één van de specialisten op het gebied van Microsoft (Server, Exchange) en Azure. Verandering en ontwikkeling zijn aan de orde van de dag. Jij weet wat er nodig is om deze ontwikkelingen beheersbaar te houden.

Samen staan we sterk
Met onze zorg voor schoon, voldoende en veilig water willen we bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving: dat is onze missie. Dat doen we vanuit een blauwgroene ambitie met aandacht voor vergroening en met klimaat, schoon water en duurzaamheid als onderliggende opgaven. Ook willen we bedrijven op een goede manier faciliteren. We doen dit zo duurzaam en kostenbewust als mogelijk. Met elkaar. Onze meer dan 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om voor het water te zorgen in Twente, Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe.

Als IT specialist kom je te werken in het team Informatie & ICT. Je bent werkzaam vanuit onze werklocaties Almelo, Hardenberg, Sleen, Hengelo en Emmen. In dit team werken in totaal circa 25 medewerkers. Wat het zo uniek maakt om in dit team te werken?

“Laagdrempeligheid, no-nonsense en zeggen wat je vindt, tekent de werksfeer van het team.”
“Als IT specialist bij Waterschap Vechtstromen heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een leuk klein team, waarbij je jouw expertise inzet om de Informatie Voorziening op orde te houden en verder door te ontwikkelen.” – Roland van der Kraan, teamleider.

lees meer

Functie-eisen Eerlijk, nuchter, betrouwbaar en open. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal ‘iets’ met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past.

Je beschikt over de communicatieve vaardigheden van een moderne ICT’er en weet de informatie moeiteloos over te brengen binnen alle lagen van de organisatie. Passie, drive en betrokkenheid zijn woorden die in je DNA zitten. Je hebt in wat je doet niet alleen oog voor het functioneren en presteren van de technologie, maar ook voor onze processen. Daarbij ben je naast een teamspeler tevens een ideale sparringpartner en werk je nauw samen met je collega IT-specialisten.
Als er iets nieuws nodig is voor de organisatie dan ben je in staat om daar snel in mee te bewegen. Bovendien ben je bereid om je in je vakgebied verder te blijven ontwikkelen en te specialiseren.

Én heb je voor deze vacature:
 • Een afgeronde informatica opleiding op hbo-niveau (bv. ICT Beheer).
 • Minimaal 5 jaar ervaring als IT specialist binnen de Microsoft omgevingen.
 • Recente Microsoft certificering: MSCA/MCSE en/of Cloud certificering (bv. Microsoft Azure Administrator).
 • Gedegen kennis van Microsoft Powershell, Windows Server, Exchange, Microsoft SQL, Microsoft 365 en Azure.
 • Ervaring met ITSM methodieken en systemen zoals bv. Topdesk.
Je verdient het
Vertrouwen staat bij ons op 1. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Daarom bieden wij jou alle vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. En dat is nog niet alles, want als IT-specialist bij waterschap Vechtstromen verdien je ook bij een 36-urige werkweek:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.256,- en € 4.500,-, waarbij de inschaling afhankelijk is van relevante kennis en ervaring.
 • Een keuzebudget van rond de 20% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je vrij inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, extra vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en noem maar op. Hier zit ook 8% vakantiegeld bij in.
 • De mogelijkheid om in overleg thuis en flexibel te werken.
 • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding.
 • Een flexibel inzetbaar verlof van 144 uur.
 • Een persoonlijk budget om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen die interessant zijn voor jouw vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
Nóg sterker met jou?
Om als waterschap bij te dragen aan een aantrekkelijke leefomgeving, staan we te springen om jouw kennis, expertise en persoonlijkheid. Wil jij het verschil maken? Solliciteer dan meteen en uiterlijk vóór 6 april 2021 via de sollicitatiebutton. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 april aanstaande.

Toch eerst nog wat meer informatie? Inhoudelijk kan je hiervoor terecht bij Roland van der Kraan, Teamleider Informatie & ICT, telefoonnummer 06-83 62 84 94 of Coen van Bruggen, IT specialist Microsoft/Citrix, telefoonnummer 06-21 88 23 17. Of heb je juist vragen over de procedure? Dan kan je terecht bij Janneke Heukers, HR-adviseur, telefoonnummer 088 220 34 98.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.256 - € 4.500 p/m
Overige info Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als IT specalist en zoek je een baan waar je kennis van Microsoft en Azure helemaal tot zijn recht komt? Lees dan snel verder!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Almelo Bekijk alle soortgelijke vacatures