Vacature Ervaren PHP ontwikkelaars gezocht voor mooie interne rol! - Almelo

Almelo

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Concreet zal jij bezig zijn met het ontwerpen en bouwen van nieuwe producten. Dit zal je doen in een team van een aantal developers die allemaal hun eigen specialisme hebben. Je werk zal zich voor het allergrootste gedeelte aan de backend bevinden waarbij je bijna altijd gebruik maakt van het Laravel framework. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn zul je incidenteel bij de klant op locatie komen, goede communicatieve skills zijn dus gewenst!

Als Developer krijg je voldoende mogelijkheden om naast goede applicaties, ook jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een trainingsbudget, ruimte om te experimenteren met nieuwe/andere technieken en er is ook een budget voor innovatieve ideeën.

lees meer

Functie-eisen

– Je hebt HBO werk en denk niveau; 

– Je hebt ruime ervaring op het gebied van PHP ontwikkeling waarbij Laravel geen geheimen voor je heeft;

– Je bent gewend om hoogstaande codes te bouwen; 

– Het zou mooi zijn als je ook ervaring hebt met andere technieken en met MVC frameworks;

– Agile kent geen geheimen voor jou;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden


Bij dit bedrijf zijn de arbeidsvoorwaarden erg goed te noemen. Een goed salaris dat gebaseerd wordt op je ervaring, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, voldoende vakantiedagen en uiteraard uitstekende tools om mee te werken.

Interesse? Neem contact op met Martijn Plieger via [email protected] of per Whatsapp; 06 2133 3982


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit fanatieke ICT-bedrijf bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en heeft een goede naam opgebouwd binnen de sectoren waarin ze actief zijn. Voor verschillende bedrijven leveren ze unieke softwaresystemen en web-based applicaties die veelal gebruikt zullen worden voor bijvoorbeeld orderverwerking en administratie. Een grote klant van dit bedrijf is een internationaal bedrijf dat marktleider is op het gebied van automaterialen, er ligt vanuit dat bedrijf momenteel een heel uitdagend project klaar waar jij direct aan mag gaan werken.  

Binnen dit bedrijf heerst er een ontzettend pragmatische en informele sfeer. Het is normaal dat je bij je baas naar binnen stapt om samen te gaan sparren over keuzes die voor een nieuw project gemaakt moeten worden. Ook is het vanuit deze organisatie erg belangrijk dat je echt beter gaat worden in wat je doet, hier zullen dan ook voldoende mogelijkheden voor aangeboden worden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!