Vacature Technisch beheerder digitale toegang - Almelo

Almelo

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Technisch beheerder digitale toegang
Justitiële Informatiedienst

Functieomschrijving
Gegevensstandaarden, digitale handtekeningen, Europese uitwisselingen. Een greep uit de voorzieningen waarmee de afdeling Elektronisch BerichtenVerkeer (EBV) van de Justitiële Informatiedienst (Justid) de ketenpartners ondersteunt binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid. Als technisch beheerder digitale toegang zorg jij ervoor dat onze klanten de beschikking krijgen over veilige en betrouwbare digitale toegangssystemen.

Inloggen bij het boeteportaal van de CJIB? Simpel en veilig met behulp van je DigiD. Zomaar een voorbeeld van een project waar jij als technisch beheerder betrokken bij kan zijn. Samen met het team Toegang draag je bij aan een nauwe samenwerking en overleg met ketenpartners, zoals het CJIB, aan de aansluiting op de Federatieve Service.

Het team Toegang werkt aan meerdere diensten. Het Federatieve Serviceteam bestaat uit drie technisch beheerders, een senior beheerder en een product owner. Als technisch beheerder zorg je naast het dagelijkse beheer ook voor de aansluitingen, bewaking en verbetering ten aanzien van de ketenvoorzieningen en gerelateerde diensten. Het gaat hier met name om de Federatieve Service. In deze rol functie heb je veel contacten met diverse klanten. Zo voer je dagelijks overleg met diverse partijen en zorg voor een goede uitvraag van de klantwensen. Je werkt mee aan projecten, bijvoorbeeld door het uitwerken van protocollen en processen, het testen van protocollen, maar natuurlijk ook aan het doorlopend verbeteren van de bouwblokken op het gebied van authenticatie.

De Federatieve Service maakt het voor JenV-partijen eenvoudig om via inlogmiddelen digitale dienstverlening te ontsluiten voor ondernemers, burgers en JenV-partijen. Het gaat hier om inlogmiddelen als eHerkenning, DigiD, eIDAS en de verschillende AD’s van JenV. De Federatieve Service is een generiek bouwblok en kenniscentrum op het gebied van authenticatie.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een mbo-opleiding, bij voorkeur richting Informatica of ICT;
 • Je hebt al werkervaring opgedaan als beheerder van applicaties of netwerken;
 • Je bent bekend met technische beheersprocessen zoals incident- en changemanagement;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Bij voorkeur heb je kennis en ervaring op het gebied van Identity and Access Management (IAM) processen en protocollen, of in ieder geval de motivatie en interesse om je hierin te verdiepen;
 • Je bent servicegericht, kwaliteitsgericht en klantgericht;
 • Bij voorkeur heb je al enige kennis opgedaan met cybersecurity.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Salarisniveau: schaal 10
Maandsalaris: Min €2.756 – Max. €4.430 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: Maximaal 12 maanden
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overigearbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
Wij bieden een uitdagende werkomgeving. Kandidaten met een hands-on-mentaliteit zijn bij ons prima op hun plaats. Er is ruimte voor professionele ontwikkeling.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Digitaal solliciteren
Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren door te klikken op de solliciteerbutton.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Almelo Bekijk alle soortgelijke vacatures