Vacature Front end developer voor gezellig R&D team in Wormerveer | Angular

Wormerveer

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een front end developer? Heb jij kennis van Javascript frameworks? Én wil jij bijdragen aan een betere  technische infrastructuur voor parkeergelegenheden?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de parkeerbranche en bevinden ons in Wormerveer. We zijn een snelgroeiend familiair bedrijf dat zich specialiseert in zowel hard- als software voor de parkeerbranche. Ondertussen zijn we ook marktleider in Nederland op dit gebied, maar ook internationaal zijn wij onze focus aan het leggen. Binnen deze innovatieve organisatie hebben wij een specialistisch R&D team dat volledig focust op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Deze afdeling is  van cruciaal belang voor onze organisatie en daarom zijn we ook op zoek naar versterking voor dit team.

De organisatie bestaat uit ongeveer 75 man verdeeld over verschillende teams. Zoals al eerder vermeld is het een familiebedrijf. Opgericht door vader,  en ondertussen zitten er ook verschillende familieleden in het bedrijf Deze verbondenheid toont zich ook onze cultuur. Er wordt gewerkt vanuit 2 locaties in Nederland en er zijn internationaal ook 2 locaties in Amerika. Er is genoeg parkeergelegenheid en ook met het OV bereik je ons zeer goed.

De functie:

Als versterking van ons team zijn we op zoek naar een medior of senior Front en developer die goede kennis heeft van Javascript frameworks. Onze applicaties en software is volledig webbased. Momenteel werken wij met C# en .NET in de back end en gebruiken we ASP.Net voor de front end. Echter willen we een betere user experience creëren op meerdere devices. Vandaar dat wij momenteel alles nieuw willen ontwikkelen middels Angular. We zijn voornamelijk op zoek naar iemand die technisch goed kan ombouwen, voor het design en User Experience gebruiken wij namelijk een  extern bureau, waar jij ook mee zal schakelen.

Het R&D team bestaat momenteel uit 6 man bestaande uit 2 managers, 1 tester en 3 back end developers (die ook full stack kunnen werken). Jij als front end developer komt dus binnen ons multidisciplinaire team te werken. De gemiddelde leeftijd is zo ongeveer 40  binnen dit team. Wij werken gestructureerd samen volgends de Kanban methode. Momenteel werken  thuis, maar normaal werken we vanuit een mooi shared services center en hebben we een hele eigen verdieping met korte communicatielijnen.

Ben jij wie ik zoek?

 • Minimaal 3 jaar ervaring als front en developer
 • Gedegen kennis van Javascript frameworks en typescript
 • Een afgeronde opleiding op het gebied van IT
 • Je bent communicatief, zelfredzaam en kan goed samenwerken in een team.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een goed salaris
 • Een mooie plek bij een innovatieve organisatie
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Flexibele werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding vanaf 15KM enkele route of een OV Traject
 • Pensioen conform CAO metaal en techniek
 • Gezellige bedrijfsuitjes

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar  of bel mij op 06-28193041

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Donny Jansen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!