Vacature Functioneel Beheerder Business Intelligence - Velserbroek

Velserbroek

PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
 • PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de functioneel beheerder die kan zorgen voor verbinding tussen organisatie en ICT? Solliciteer dan snel.

Functioneel Beheerder Business Intelligence
Velserbroek, fulltime

Wat ga je doen?
Als Functioneel Beheerder ben jij dé verbinder tussen de organisatie en ICT. Je draagt bij aan een fan-tas-tische gebruikerservaring, doordat je:
 • Het leuk vindt om jouw collega’s te helpen met vragen over de rapportages en dashboards op strategisch, tactisch en operationeel niveau voor heel PWN.
 • Werkt aan vraagstukken voor heel PWN van financiële gegevens, watermeterstanden, vlindertellingen, parkeergegevens, watermeters, dagkaartautomaten tot en met IoT gedreven vraagstukken aan toe.
 • Je voldoening haalt uit het geven van trainingen aan anderen. Engelengeduld is hierbij your middle name, want stomme vragen bestaan echt niet.
 • Het belangrijk vindt dat nieuwe collega’s goed kunnen werken met opgeleverde rapportages en dashboards.
 • Jij je in goede samenwerking met de gebruiker wilt buigen over hoe de rapportages en dashboards kunnen worden verbeterd, waarbij jij je gezond kritisch op weet te stellen. 
 • De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence op de voet volgt en helpt deze toe te passen voor PWN.
Je het leuk vindt om in een team samen te werken van interne en externe collega's, waarbij je als één team waarde toevoegt voor PWN.

lees meer

Functie-eisen Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding, bij voorkeur op het gebied van informatievoorziening (diploma vereist).
 • Je hebt kennis van en ervaring met Business Intelligence. 
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met het ondersteunen van gebruikers
 • Je hebt kennis van T-SQL, DAX, Python, SSIS, PowerBI, Azure Data Factory, Azure Databricks, Synapse
 • Kennis en ervaring hebt met Agile/Scrum/Kanban werkwijze
 • Je kunt wensen van gebruikers vertalen in een oplossing en deze realiseren.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Een goede dosis humor en je kunt goed samenwerken.
Je krijgt energie van het helpen van collega’s en meedenken om tot de beste oplossing te komen. Je bent energiek, communicatief en open.

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij de afdeling Informatievoorziening (IV) in het team Digitale Realisatie. Jij wordt onderdeel van het ontwikkel- & beheerteam BICC. Het team werkt met een Agile mindset en gebruikt Scrum om het werk te organiseren kortom een DevOps team. De Product owner heeft hierbij het primaire contact met de interne klant en stelt met hen de roadmap van onderwerpen vast waar op kwartaalbasis aan wordt gewerkt. Maar ook van jou als Functioneel beheerder BI wordt verwacht dat je het contact met de klant opzoekt. Natuurlijk is het team er voor je maar kun je ook rekenen en bouwen op de Scrum master die je helpt in jouw verdere ontwikkeling.

We staan aan de vooravond van de Digitale transformatie. Een programma dat een aanzienlijke impact zal hebben op onze organisatie en IT-landschap. Je weet dat je dan komt te werken in een zeer uitdagende en complexe werkomgeving.

Je komt te werken in een hyper modern gebouw met hele leuke collega’s en je kunt dagelijks genieten van ons inspiratiewater. Klinkt goed toch?

Wat hebben wij jou te bieden?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, waarbij de mogelijkheid bestaat op verlenging. Het bruto jaarinkomen bedraagt minimaal € 39.234,- en maximaal € 58.129,- inclusief flexibele arbeidsvoorwaarden (inclusief vakantie en eindejaarsuitkering). Je zal ingeschaald worden o.b.v leeftijd en ervaring. Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Werken bij PWN.
Zonder water en natuur is er geen leven. PWN is drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in één. Elk jaar leveren we zo’n 106 miljard liter drinkwater aan onze anderhalf miljoen klanten. En bieden onze natuurgebieden recreatie aan zo’n 6 miljoen bezoekers. Al 100 jaar leveren we vol trots duurzaam en uitstekend drinkwater en zorg voor de natuur.

We halen alles uit het water. En dat kun jij ook. Want PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Of je nu achter een computer zit, met laarzen in de klei staat, op strategisch of technologisch niveau werkt, vanuit huis, vanuit een zuiveringsinstallatie; als je bij PWN werkt ben je altijd in ontwikkeling. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Want wij willen net zo goed leren van jouw inzichten en ideeën.

Onze uitdagingen zijn groot, onze ambities zijn nog groter. Om die waar te maken hebben we hulp nodig. We zoeken bijzondere mensen, van alle leeftijden en achtergronden. Wat telt is talent en karakter. Durvers, doeners en denkers. Doeners die dromen, dromers die doen. Mensen die, net als wij, alles willen halen uit wat water en natuur te bieden hebben. Van werkplezier tot professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Mensen die verschil maken, ideeën hebben die de toekomst bepalen. Zodat we ook de komende 100 jaar duurzaam en uitstekend drinkwater leveren en de natuur in topvorm houden. Doe je met ons mee?

Wil je samen met ons alles uit het water halen?
Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren  aan het verwezenlijken van onze ambities. Een klik op het sollicitatieformulier en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan Teammanager Informatievoorzieining Digitale Realisatie, Irene Edel, 06 20167507.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bellen met HR-adviseur, Vincent Gerbrands, 06 82478573. Kijk ook voor meer informatie op werkenbij.pwn.nl.

Een (screenings) onderzoek maakt verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van de bij de functie behorend risiconiveau. Door te reageren op deze vacature stem je in met het screeningsonderzoek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!