Vacature Infra architect - Velserbroek

Velserbroek

PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
 • PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Infra architect
Velserbroek, 36 uur per week

Ben jij het gedreven talent op het gebied van het opzetten en uitbouwen van onze infra architectuur? Ben jij de persoon die ervan houdt zichzelf te blijven ontwikkelen en steeds slimmer te werken? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?
De infra architect houdt zich bezig met het opzetten, uitdragen en bewaken van de infra architectuur. De infra architect helpt met en bewaakt de realisatie van de architectuur. Jij bent een ervaren professional die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en technologieën. Zeker als het aankomt op Microsoft clouddiensten. Je houdt ervan jezelf te blijven ontwikkelen en steeds slimmer te werken. Dit combineer je met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Adviseren, kennisdelen en anderen meenemen in verbeteringen en innovaties gaat je goed af.

Tot je taken behoren onder andere:
 • Het opzetten en bewaken van Infra & Workplace-beleid en het opzetten van roadmaps op het gebied van Infra & Workplace.
 • Nauwe samenwerking met andere architecten bestaande uit enterprise-, integratie- en solutionarchitecten.
 • Nauwe samenwerking met Product Owners voor het neerzetten en bewaken van de productvisie.
 • Het ontwerpen van oplossingen die de infra en werkplek op het Azure platform standaardiseert en de beheersbaarheid, continuïteit en beveiliging garanderen.
 • Het bijhouden van kennis van het Azure platform teneinde deze te kunnen toepassen in de uitvoering.
 • Deelnemen aan crossfunctional beoordelingsteams in het kader van Infra & Workplace gerelateerde aanbestedingen.
 • Afstemmen en vastleggen van Workplace en Iifra architectuur met de relevante security- en privacy-aspecten.

lees meer

Functie-eisen Hoe ga jij het verschil maken?
Je bent een ervaren professional die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en technologieën. Daarnaast ben je communicatief vaardig, ben je overtuigend en kun je mensen meenemen in verbeteringen en innovaties.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?
 • Je beschikt over een hbo-bachelordiploma.
 • Je beschikt over brede, relevante IT-werkervaring.
 • Je hebt uitgebreide kennis op het gebied van Azure, Workplace en Infra.
 • Je hebt affiniteit met utility en toepassing van IT binnen soortgelijke organisaties.
 • Je beschikt over kennis van en ervaring met architectuurmethodieken en frameworks, zoals ArchiMate.
 • Je bent in staat een visie te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
Wat hebben wij jou te bieden?
PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte - en ondersteuning - om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Hierbij horen ook Flexibele arbeidsvoorwaarden (FAB); jij kiest zelf wat je belangrijk vindt. Wij vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. En ook niet onbelangrijk; het salaris, dit is minimaal € 43.686,99 en maximaal € 75.376 per jaar (inclusief FAB).

Werken bij PWN
Zonder water en natuur is er geen leven. PWN is drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in één. Elk jaar leveren we zo’n 106 miljard liter drinkwater aan onze anderhalf miljoen klanten. En bieden onze natuurgebieden recreatie aan zo’n 6 miljoen bezoekers. Al 100 jaar leveren we vol trots duurzaam en uitstekend drinkwater en zorg voor de natuur.

We halen alles uit het water. En dat kun jij ook. Want PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Of je nu achter een computer zit, met laarzen in de klei staat, op strategisch of technologisch niveau werkt, vanuit huis, vanuit een zuiveringsinstallatie; als je bij PWN werkt ben je altijd in ontwikkeling. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Want wij willen net zo goed leren van jouw inzichten en ideeën.

Onze uitdagingen zijn groot, onze ambities zijn nog groter. Om die waar te maken hebben we hulp nodig. We zoeken bijzondere mensen, van alle leeftijden en achtergronden. Wat telt is talent en karakter. Durvers, doeners en denkers. Doeners die dromen, dromers die doen. Mensen die, net als wij, alles willen halen uit wat water en natuur te bieden hebben. Van werkplezier tot professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Mensen die verschil maken, ideeën hebben die de toekomst bepalen. Zodat we ook de komende 100 jaar duurzaam en uitstekend drinkwater leveren en de natuur in topvorm houden. Doe je met ons mee?

Wil je samen met ons alles uit water halen?
Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze ambities. Solliciteer via de sollicitatiebutton en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan Veronie Boonk, manager digitale transformatie, mobiel 06-1305 5172.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bellen met Vincent Gerbrands, HR-adviseur, 06- 8247 8573 en bij voorkeur per e-mail (mailadres zie vacaturepagina).

Een (screenings)onderzoek maakt verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van de bij de functie behorend risiconiveau.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.641 p/m
Overige info Ben jij het gedreven talent op het gebied van het opzetten en uitbouwen van onze infra architectuur? Ben jij de persoon die ervan houdt zichzelf te blijven ontwikkelen en steeds slimmer te werken? Solliciteer dan snel!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Velserbroek
Vergelijkbare ICT Vacatures in Velserbroek