Vacature Systeembeheerder Microsoft Server/Azure/365, Cisco, Ubiquiti UniFi - Laptop + Auto van de zaak - Uithoorn

Uithoorn

Masugro ICT West B.V.
 • Masugro ICT West B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige netwerk-/systeembeheerder. Intern noemen we je een engineer. Als onze collega ben je verantwoordelijk voor het oplossen van simpele en complexe problemen in de ICT-omgevingen van onze klanten (op locatie bij onze klant, maar ook vaak op afstand). Je bent proactief en gaat ervoor zorgen dat onze klanten helemaal tevreden zijn. Verder ga je ‘trouble shooten' wanneer nodig en kan je gemakkelijk schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en het visitekaartje van Masugro. Je gaat het volgende doen:
 • Je gaat onze klanten uiteraard blij maken.
 • Je ondersteunt onze klanten (bij hen op locatie en op afstand) bij ICT-problemen.
 • Je installeert en beheert servers, cloud oplossingen, beveiligings oplossingen, telefooncentrales, netwerkapparatuur (zoals modems, firewalls, managed switches, etc.) en gebruikersapparatuur (zoals computers, tablets, telefoons, printers, etc.).

lees meer

Functie-eisen Wij verwachten minimaal dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, klantgericht bent, een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal (in woord en geschrift), aantoonbare affiniteit hebt met ICT.

Verder vragen wij:
 • Je bent een teamspeler, hebt inlevingsvermogen, vindt het prettig om face-to-face contact te hebben en raakt niet in paniek als het druk is.
 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau (bijv. een afgeronde ICT-Beheer niveau 4 of vergelijkbare ICT-opleiding).
 • Je bent leergierig en hebt relevante kennis van Microsoft technologieën, zoals: Azure, Office 365, HyperV, Exchange en Windows Desktop & Server (2016 en nieuwer).
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je woont in de omgeving (maximaal 40 km) van Uithoorn.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.850 - € 3.500 p/m
Overige info Naast de uitstekende arbeidsvoorwaarden die we bieden en de leuke sfeer, geven we jou de kans om jezelf te ontwikkelen en krijg je veel verantwoordelijkheid. We werken met de nieuwste technologieën van onder andere Microsoft, Cisco en Unifi. Wij kiezen alleen voor iets waar jij, wijzelf en onze klanten blij van worden. Ben jij de nieuwe collega waar wij blij van worden?
Als je bij ons komt werken, dan bieden wij jou onder andere een:
 • Auto van de zaak of reiskostenvergoeding (afhankelijk van jouw functie).
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak.
 • Pensioenregeling.
 • Persoonlijk ontwikkelplan, met daarin een opleidingstraject in de vorm van studies & trainingen van o.a. Microsoft en Cisco of een HBO opleiding
 • Goede en informele werksfeer, met jaarlijks leuke teamactiviteiten en een gezonde lunch van de zaak.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Masugro verbetert (primaire) processen van bedrijven door het leveren van standaard ICT-oplossingen. Waar dit voor veel klanten ingewikkelde materie is, gaan wij met enthousiasme aan de slag om het zo begrijpelijk en inzichtelijk mogelijk te maken. Samen pakken we ICT-uitdagingen aan en streven we naar succes op de lange termijn.

Wij maken onze klanten verder blij met snelle en accurate service, zowel op afstand als bij hen op locatie. Dat kunnen we garanderen door onze centrale ligging in Nederland (in Veenendaal en Uithoorn), uitstekende telefonische bereikbaarheid en door onze mensen met veel zorg uit te kiezen.

Onze kernwaarden zijn:

Plezier
We hebben plezier in ons werk en houden van gezelligheid. Dat maakt werken met én bij Masugro zo leuk.

Duidelijk
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Afspraken zetten we helder op papier en processen brengen we duidelijk in kaart. Zo proberen we ICT voor iedereen begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

Loyaal
We staan klaar voor onze klanten en doen altijd een stapje extra. Daarin stellen we ons flexibel op en denken graag proactief met ze mee. We werken immers als partner graag samen op de lange termijn.

Succes
We streven altijd naar het maximaal haalbare. Daarvoor zetten we ons elke dag in. Want uiteindelijk hebben we één doel voor ogen: succes bij de bedrijven die met ons samenwerken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Uithoorn