Vacature PHP Software Developer vliegtuigmaatschappijen - Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ga in Amsterdam aan de slag als Software Developer voor luchtvaartmaatschappijen op internationaal niveau! Sluit aan bij een gemotiveerd, proactief en toegewijd team waar je je creativiteit kan inzetten en ontwikkelen!

Als Software Developer werk je in een groeiend werkveld dat een creatieve geest vereist. Je speelt een sleutelrol bij het ontwerpen, programmeren, coderen en testen van de oplossingen binnen het bedrijf. Dagelijks ga je aan de slag met de herziening van huidige oplossingsproducten en het presenteren van ideeën voor oplossingsverbeteringen. Aan de hand van de wensen van de klant ontwerp en programmeer je gedetailleerd een nieuwe oplossing of verbeter je een al bestaande oplossingen. Hierbij werk je binnen verschillende talen als PHP, HTML, SQL en JavaScript. Je test en controleert het ontwerp voordat het live gaat en houdt alles gedocumenteerd bij om te zorgen dat volgende gebruikers eventuele problemen in het systeem kunnen diagnosticeren en oplossen.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau op gebied van informatietechniek;
 • Minimaal 1 jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met PHP, HTML, SQL en JavaScript, Symfony is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend;
 • Woonachtig in omgeving Amsterdam;
 • Je bent proactief, meedenkend, communicatief vaardig en werkt goed samen in teamverband.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Je maakt deel uit van een toegewijd team dat vooroploopt in technologische verandering in de luchtvaart;
 • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een internationale werkomgeving;
 • In overleg is flexibel werken en thuiswerken mogelijk;
 • Een informele bedrijfscultuur met hardwerkende collega’s.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf houdt zich bezig met het ondersteunen en adviseren van internationale luchtvaartmaatschappijen, MRO’s en OEM’s over de hele wereld. Zij ontwerpen, programmeren en coderen gebruiksvriendelijke, innovatieve oplossingen voor vliegtuiggegevens. Dit doen zij binnen verschillende talen. De missie van het bedrijf is om de efficiëntie, duurzaamheid en automatisering te verhogen, de onderhoudskosten te verlagen en een hoge veiligheidsnorm te handhaven binnen luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigonderhoudsbedrijven.

Dit bedrijf werkt samen met veel bekende internationale luchtvaartmaatschappijen. Enkele voorbeelden zijn: KLM Cityhopper, Ryanair, Tui, United Express en Vueling. Als experts binnen vliegtuiggegevensbeheer en digitalisering ontwikkelen zij samen met de klant een oplossing. Elke luchtvaartmaatschappij is anders, dus oplossingen moeten dat ook zijn.

Het hoofdkantoor van deze organisatie ligt gelegen op de luchthaven van Amsterdam. Vanuit het hoofdkantoor worden alle activiteiten en ontwikkelingen geleid over de hele wereld. Zij werken in een modern kantoor met veel daglicht. Het kantoor is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Het is mogelijk om uw auto te parkeren naast het gebouw.

Het team dat werkzaam is op het hoofdkantoor te Amsterdam bestaat uit 16 personen. De medewerkers zijn toegewijd, proactief en werken met veel enthousiasme. Er heerst een open bedrijfscultuur, hierbij wordt elke medewerker uitgenodigd om mee te denken aan verbeteringen. Er vinden regelmatig bedrijfsuitjes en teamlunches plaats.

lees meer

Contactpersoon Denise Tol
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!