Vacature SQL-server/ Business Intelligence ontwikkelaar - Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het is belangrijk dat je kennis & ervaring hebt met (T-) SQL, ETL (SSIS) en SSRS. Je gaat projecten aanvliegen van kop tot staart. Het is bijvoorbeeld van belang dat je het hele ETL proces kan uitvoeren, van het extraheren van data tot aan het laden van de informatiebehoefte voor de rapportages die je opstelt met SSRS.

Je zult je ook bezighouden met analyse, verbeteren en documentatie van processen. Dit doe je allemaal voor internationale merken/organisaties met veel naamsbekendheid. Een onderdeel van je werkzaamheden is bijvoorbeeld ook het meedenken met deze klanten en oplossingen bedenken waardoor wij proactief met onze klanten kunnen meedenken.

Je komt te werken binnen een hecht team waarin je word gezien als een zeer waardevolle collega. Het is daarom ook belangrijk dat je van gedachte kunt wisselen en kunt deelnemen aan kennisdeling sessies waarin jij je eigen input meebrengt en deelt.

lees meer

Functie-eisen

- Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
- Je beschikt over kennis van en ervaring met (T-)SQL;
- Je beschikt over kennis van en ervaring met SSIS & SSRS;
- Je beschikt over kennis van Datawarehouse concepten en architecturen;
- Je bent technisch vaardig, analytisch en kunt goed functioneren binnen een team.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier prima! Ze bieden je hier goede primaire en secundaire voorwaarden, je komt intern te werken en je kunt thuiswerken, je krijgt een mobiel & laptop van de zaak en je werkt met de nieuwste technieken/tools. Daarnaast kun je hier goed doorgroeien en jezelf door ontwikkelen.

Interesse?  Ik onttvang graag je CV nar [email protected] Inhoudelijke vragen? 06-31795833


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een leuke klant ben ik zoekende naar een /SQLBI Specialist. Het gaat om een interne functie binnen een fris en jong team waarbij je voor bekende merken en ketens opdrachten zult uitvoeren vanuit kantoor. Ze bieden je hier goede doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, veel flexibiliteit (thuiswerken is normaal) en uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Ontwikkelaar in Schiphol-Rijk