Vacature Microsoft 365 Azure Specialist - Nederhorst den Berg

Nederhorst den Berg

123inkt.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Kom werken als Microsoft 365 Azure Specialist bij 123inkt.nl!
Jouw IT-hart ligt bij de cloudstrategie van Microsoft. Help je graag collega's uit de brand én kun je niet wachten om je eigen stempel op onze Azure/Intune-omgevingen te drukken? Dan is dit dé functie voor jou.

Wat ga je doen?
123inkt maakt op dit moment gebruik van een combinatie van Office 365 en een on-premise omgeving. Uiteindelijk willen we als bedrijf volledig over op de cloud en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Je gaat aan de slag met het optimaliseren van onze Azure/Intune-omgevingen. Hierbij krijg je veel vrijheid om het design naar je eigen hand te zetten.
 
Uiteraard pak je ook vragen en problemen m.b.t. Azure op. Deze issues worden via het ticketsysteem TOPdesk gemeld of komen via Powershell bij jou terecht. Het is dus belangrijk dat je ervaring hebt met deze tools. Daarnaast houd je je bezig met belangrijke projecten, zoals de optimalisatie van Windows Virtual Desktop en Mobile Devices Management.
 
Het grootste deel van je functie heeft betrekking op Azure, maar ook met Microsoft 365 kun jij uitstekend uit de voeten. Je helpt dan ook graag collega's uit de brand met hun Microsoft Office-issues en zorgt dat zij weer verder kunnen met hun werkzaamheden.
 
Onze IT-afdeling bestaat uit verschillende teams, die samen werken aan de verbetering van 123inkt.nl. Wat jij met je collega's creëert, wordt door honderden collega's gebruikt. Op de afdeling heerst een informele sfeer en is er altijd ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij?
 • Je hebt minimaal een relevante mbo-opleiding afgerond.
 • Je beschikt over een relevante certificering (MD-100/101 of MS-100/101).
 • Je bent vaardig met Intune & Powershell.
 • Je hebt ervaring met verschillende omgevingen (Exchange Online, Teams, VDI ,WVD en Sharepoint).
 • Je beschikt over algemene kennis van switches en netwerken.
 • Je bent bereid om af en toe om standby-diensten te draaien.
Wat bieden wij?
 • Een uitdagende functie in een sterk groeiend bedrijf.
 • Goed salaris.
 • Mogelijkheid tot reiskostenvergoeding.
 • Centrale locatie, binnen 30 minuten van Amsterdam en Utrecht.
 • De mogelijkheid tot het bestellen van een gezonde lunch en gratis fruit.
 • Een gezellige werkomgeving met de leukste collega's.
 • Onbeperkt 123inkt-pennen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Bereikbaarheid:
Ons kantoor in Nederhorst den Berg is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar. Buslijn 106 Hilversum - Nederhorst den Berg - Weesp stopt praktisch voor onze deur. Naast het openbaar vervoer, faciliteren wij ook een pendelbus, die je van station Hilversum naar kantoor brengt en weer terug.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Zo kennen je toekomstige collega's hun bedrijf:
123inkt.nl is een bedrijf met veel jonge en ambitieuze medewerkers en een bijzondere bedrijfscultuur. Ons team van meer dan 350 mensen werkt hard om onze leidende positie te behouden en te verstevigen. We werken vanaf 1 locatie, waardoor we onderling veel contact hebben. Bovendien weten we zo snel wie wat doet.

Je voelt je bij ons snel op je gemak, want de werksfeer binnen het team van 123inkt.nl is toegankelijk en informeel. We maken regelmatig tijd vrij voor gezellige borrels en uitjes, zowel met de marketingafdeling als met het hele bedrijf.

Zo kennen onze klanten ons bedrijf:
Al onze klanten, dat zijn er nogal wat. Want 123inkt.nl is met ruim 2,5 miljoen klanten marktleider als het gaat om de online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Het gaat dan zowel om particulieren als (grote en kleine) bedrijven. 123inkt.nl heeft het grootste assortiment printer supplies op voorraad en een enorm snelle levering. Onze klanten krijgen de allerbeste service en de voordeligste prijzen, dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de beoordelingen die wij jaarlijks van hen ontvangen tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards. Dit is het resultaat van een beleid waarbij customer service centraal staat bij alles wat we ondernemen. Sinds de start van onze webwinkel in 2000 groeiden we explosief. We mogen ons één van de succesvolste webwinkels van Nederland noemen. Maar we zitten niet stil en zoeken constant naar vernieuwing en verbetering. Daar kunnen we jouw hulp en deskundigheid maar al te goed bij gebruiken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Azure Cloud Specialist in Nederhorst den Berg Bekijk alle soortgelijke vacatures