Vacature Senior Fullstack Developer Freelanceplatform - Naarden

Naarden

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Senior Full Stack Frontend Developer jouw stempel willen drukken op een product? Laat jouw kennis en ervaring impact hebben op dit freelanceplatform en kom werken bij deze toffe onderneming in ‘t Gooi! 

Als Senior Full Stack Frontend Developer kom je te werken in het multidisciplinaire IT-team dat uit 8 mensen bestaat. In het team zijn Front-end Developers, Full-stack Developers, een Tester, een Product Owner, een UI/UX Designer en een Lead Developer te vinden. In dit Agile team werk je aan een snel, stabiel en toekomstproof eindproduct. 

Met jouw senioriteit en kennis heb je veel invloed op vragen als ‘Welke technieken zullen we gebruiken?’ en ‘Welke architectuur zorgt ervoor dat we een stabiele en snelle applicatie kunnen bouwen?’. Snelheid en stabiliteit zijn de belangrijkste uitgangspunten. Regelmatig zal de Lead Developer vragen om jouw visie en mening wat een merkbare impact heeft op het product. 

Het platform is gebouwd aan de hand van PHP en Laravel in backend waar je regelmatig mee aan de slag gaat. Momenteel zijn zij bezig met een migratietraject naar Microservices met alle bijkomende technische uitdagingen. Aan de front-end worden Vue.js en Boostrap gebruikt waarbij jij jouw ervaring en kennis kan laten blijken.  

Woon jij dus in de buurt van Naarden en heb jij kennis en ervaring met Vue.js en Laravel? Lees dan snel de eisen.  

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Frontend Developer; 
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt goede kennis en ervaring met het Vue.JS framework; 
 • Je hebt kennis van Docker, Laravel en PHP; 
 • Je bent ondernemend en proactief; 
 • Je hebt goede sociale vaardigheden; 
 • Je hebt ervaring binnen een Agile werkomgeving. 

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring; 
 • De mogelijkheid om thuis te werken; 
 • Diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling; 
 • Een laptop van de zaak; 
 • Een open en informele bedrijfscultuur met gezamenlijke lunches, crossfit sessies en andere teamactiviteiten! 

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Nederland telt ruim 1 miljoen freelancers en deze groep groeit nog steeds sterk door. Hoewel freelancers zich over het algemeen duidelijk profileren op de arbeidsmarkt, zijn de projecten voor freelancers vaak lastig (online) vindbaar. De reguliere vacaturewebsites zijn vooral gericht op vaste arbeidskrachten en in het beperkte aanbod zie je veelal alleen maar intermediairs. 

Hoe fijn is het om vraag en aanbod bij elkaar te brengen op een transparant platform waar geen intermediairs te vinden zijn? Dat was de vraag die de oprichter van dit bedrijf in 2012 zichzelf stelde en inmiddels staat er een serieus bedrijf dat actief is in Nederland en België. Freelancers kunnen gemakkelijk inzicht krijgen in beschikbare opdrachten en opdrachtgevers kunnen, aan de hand van het platform, een eigen freelancenetwerk opzetten. Inmiddels maken er ruim 40.000 opdrachtgevers gebruik van dit platform! 

Het Nederlandse kantoor in ‘t Gooi telt inmiddels 35 medewerkers en het inhouse IT-team is verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van het platform. Het platform werkt goed, maar zal naar het volgende niveau getild worden. Hierdoor ligt er een stevige technische uitdaging klaar waar je jezelf als Senior Full Stack Frontend Developer de komende jaren prima zult gaan vermaken. Het complete team bestaat uit ondernemende en sociale medewerkers waar je snel wordt opgenomen in de groep. De werksfeer valt te omschrijven als open en informeel waarbij het enorm wordt gewaardeerd als je meedenkt over het reilen en zeilen van het bedrijf. Een inspirerende omgeving waar je niet snel bent uitgeleerd! 

lees meer

Contactpersoon Kim Schuitemaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Naarden Bekijk alle soortgelijke vacatures