Vacature Technisch applicatiebeheerder, fulltime, goed salaris, uitstekende opleidingsmogelijkheden

Heel Nederland

PEAK-IT
 • PEAK-IT Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Tevreden gebruikers van goedlopende applicaties, dat is jouw ultieme doel. De kwaliteit en betrouwbaarheid van applicaties staan bij jou dan ook voorop en is natuurlijk in overeenstemming met de overeengekomen prestatienormen. Communiceren en anticiperen op de technische problemen van de gebruikers kun jij als de beste en als er dan iets mis gaat, zorg jij ervoor dat het snel wordt opgelost en dat jouw gebruikers tevreden blijven. Herken jij je hierin? Dan kan jij bij PEAK-IT al jouw kwaliteiten als Technisch Applicatiebeheerder inzetten en ontwikkelen.

Wat ga jij doen als Technisch Applicatiebeheerder?
Je draagt zorg voor de aanwezigheid van procedures en documentatie met betrekking tot de technische infrastructuur. Door middel van frequent management rapportages, zorg jij ervoor dat de infrastructuur optimaal functioneert. Ook ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die betrekking hebben op de gebruikte systemen. Daarnaast pas je te allen tijde de juiste beveiligingsprocedures toe en geef je advies over de uit te voeren herstelwerkzaamheden.

lees meer

Functie-eisen Als Technisch Applicatiebeheerder:
 • Beheer je de applicaties en de onderliggende systemen (onderhouden, parametriseren, testen, accepteren, in productie nemen, operationeel houden, bewaken en ondersteunen van de applicaties);
 • Ben je gewend binnen een OTAP-omgeving te werken;
 • Schrijf je beheerscripts op basis van Powershell, VB of andere standaarden;
 • Houd je je bezig met netwerkinfrastructuren (DNS, firewall en protocollen);
 • Beheer je SQL-omgevingen.
Wie zoeken wij?
Je hebt minimaal twee jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en bent organisatorisch sterk onderlegd. Bovendien ben jij een klantgerichte en proactieve IT 'er met passie voor het vak. Daarnaast kan je zowel zelfstandig als binnen een team aan de slag en weet je prioriteiten te stellen. Kun jij je verder vinden in de volgende kenmerken?
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Sterk in SQL en bent bekend met OTAP-omgevingen;
 • Bekend met netwerkinfrastructuren en MD AD-domeinen;
 • Kennis van en ervaring met het werken volgens BiSL, ASL en ITIL; het hebben van deze certificaten is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wat bieden wij?
Zoek jij een spannende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om het maximale uit jouw IT-carrière te halen? Wij stimuleren jou om alles uit jezelf te halen, zodat jij maximaal kunt presteren in jouw werkomgeving.

Verder bieden wij jou:
 • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om je certificeringen te behalen;
 • De mogelijkheid tot het leasen van een auto;
 • Ruime gelegenheid om met de nieuwste technologieën te kunnen werken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

9+ organisatie
Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen' altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit concreet in?

De ervaring van onze klanten staat centraal
We denken altijd na over ideeën voor efficiency of verbetering
Pro-actief meedenken vinden wij heel normaal
We streven er continu naar om verwachtingen te overtreffen
Welke dienstverlening biedt PEAK-IT?
Onze ruim 400 ICT professionals werken door heel Nederland. Met hun passie voor ICT en hun oplossingsgerichtheid kijken ze en denken ze mee met onze klanten. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

Detachering – dit noemen wij deta+
Co-sourcing
Outsourcing
Projecten
Consultancy
Daarnaast biedt PEAK-IT ook opleidingsmogelijkheden aan.

Your career is our priority
PEAK-IT staat voor de belofte "Your career is our priority". Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat jij als ICT professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen, kunt studeren, kunt groeien. Hiervoor hebben we een Persoonlijk Ontwikkelplan: een op maat gemaakt plan dat je samen met jouw Relatiemanager afstemt en ondertekent. Zo helpen wij jou om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!