Vacature Open Sollicitatie bij PEAK-IT

Heel Nederland

PEAK-IT
 • PEAK-IT Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij jouw ideale IT-vacature niet gevonden? Niet getreurd! Stuur ons je cv, dan bespreken we graag jouw wensen. We hebben meer dan genoeg vacatures beschikbaar in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

Ben je als starter op de arbeidsmarkt op zoek naar een vliegende start in jouw carrière? Of ben je een ervaren IT'er die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij kunnen je helpen om jouw ambities en dromen te verwezenlijken. Van Servicedeskmedewerker tot Technisch Netwerkbeheerder of van Applicatiebeheerder tot IT-Manager; het kan allemaal! We kunnen je de meest uiteenlopende functies bij verscheidene organisaties aanbieden. Daarnaast krijg je de ruimte om onmisbare certificaten en diploma's te behalen. Bij PEAK-IT krijg je dus niet alleen een baan, maar meer dan alleen een baan. Je krijgt een carrière zoals alleen jij je die kunt voorstellen.

lees meer

Functie-eisen Om jouw droomcarrière waar te maken, stippel je samen met een van onze fieldmanagers jouw carrièrepad uit. Of je nu wilt doorgroeien, verdiepen of specialiseren op het gebied van infrastructuur of proces- en projectmanagement; jouw groei staat te allen tijde centraal. Zo bereik jij daadwerkelijk je ambities. Met de persoonlijke begeleiding van de fieldmanager ben je verzekerd van een op maat gemaakt carrièrepad, waarmee jij jouw ideale baan krijgt. Door het opdoen van zowel praktische als theoretische ervaringen, bouwen we samen verder aan jouw toekomst. Your career is our priority!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een spannende werkomgeving, waarin je de ruimte krijgt om het maximale uit jezelf en jouw IT-carrière te halen;
 • Een persoonlijke Fieldmanager:
 • Een goed salaris en mooie provisieregeling;
 • Mogelijkheid tot het leasen van een auto;
 • Regio-uitjes, kerstborrels en vele sociale events;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden, omdat wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd!
Binnen twee werkdagen na jouw sollicitatie neemt één van onze IT-Recruiters contact met je op. Als jouw profiel aansluit, belt de recruiter je voor een kort telefonisch interview. Is dit een succes? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek willen we graag te weten komen wie jij bent, wat jouw werkervaring is en wat jouw ambities zijn. Is er nog steeds een match? Dan heb jij aansluitend een gesprek met een Fieldmanager of Accountmanager van PEAK-IT. Wanneer je dit traject succesvol hebt doorlopen en jouw referenties positief zijn, dan doen we je een mooi aanbod. Het idee is dat we het sollicitatieproces in slechts een week tijd afronden, zodat jij snel aan de slag kan met een mooie nieuwe uitdaging!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

9+ organisatie
Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen' altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit concreet in?

De ervaring van onze klanten staat centraal
We denken altijd na over ideeën voor efficiency of verbetering
Pro-actief meedenken vinden wij heel normaal
We streven er continu naar om verwachtingen te overtreffen
Welke dienstverlening biedt PEAK-IT?
Onze ruim 400 ICT professionals werken door heel Nederland. Met hun passie voor ICT en hun oplossingsgerichtheid kijken ze en denken ze mee met onze klanten. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

Detachering – dit noemen wij deta+
Co-sourcing
Outsourcing
Projecten
Consultancy
Daarnaast biedt PEAK-IT ook opleidingsmogelijkheden aan.

Your career is our priority
PEAK-IT staat voor de belofte "Your career is our priority". Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat jij als ICT professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen, kunt studeren, kunt groeien. Hiervoor hebben we een Persoonlijk Ontwikkelplan: een op maat gemaakt plan dat je samen met jouw Relatiemanager afstemt en ondertekent. Zo helpen wij jou om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Naarden