Vacature Python Developer - Naarden

Naarden

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het team bestaat uit 5 personen en omdat het bedrijf zeer groeiend is, zijn zij bij de IT-afdeling op zoek naar versterking.  Je bent een Medior/Senior Software Developer met ervaring op het gebied van Phyton. Je bent in staat om samen met de business owner een briljant ontwerp te vertalen naar een functioneel ontwerp.

Je bent proactief, inventief en assertief en je bent gewend om zelfstandig te werken en zorgt dat mensen leveren wat ze beloofd hebben. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het stellen van prioriteiten in het ontwikkelwerk, waarbij een goede balans moet worden gevonden tussen zowel urgent als strategisch onderhoud. Je bent bezig met het opstellen en onderhouden van projectspecificaties. Daarnaast maak je ook de status en voortgang inzichtelijk van werkzaamheden en dit rapporteer je tweewekelijks aan het management. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als Python Developer;
 • Je hebt ervaring op het gebied van Machine Learning/AI;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een gestructureerd programmeur;
 • Je hebt kennis van MySQL, Docker en GIT;
 • Je bezit het vermogen om data te analyseren;
 • Je bent proactief, inventief en assertief;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een mooi salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Veel thuiswerkmogelijkheden en flexibele werktijden;
 • Werken in een enthousiast team;
 • Diverse teamuitjes;
Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is opgericht in 1928, gevestigd in Naarden en is begonnen als uitgeverij van boeken en tijdschriften. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een internationale muziek-, media-, entertainment- en logistieke onderneming. In de muziek houden zij zich bezig met het helpen van artiesten, songwriters en composeren om meer uit hun werk te halen. Zij assisteren artiesten over de hele wereld om hun rechten te beheren. Dit kan gaan om een single, album, films of reclames. Ook ondersteunen zij songwriters en composers op gebieden, zoals marketing, planning en social media.

In de bedrijfstak entertainment, staat het bedrijf bekend als dé partner om consumentgericht assortiment aan te bieden. Zij zijn begonnen als specialist voor cds, dvds en games en zijn inmiddels gegroeid als specialist in speelgoed, health- & beautyproducten en accessoires in de consumentenelektronica.  Zij richten zich om het compleet ontzorgen van leveranciers en ondernemers. Dit wordt onder andere gedaan voor: Kruidvat, Trekpleister, Aldi, Action en Op=Op. Ook online is het bedrijf een voorname speler en werken zij voor grote webgiganten zoals Amazon en Bol.com.

En in de boeken, ook wel de oudste bedrijfstak, heeft de boekenuitgeverij een divers fonds weten op te bouwen voor zowel fictie als non-fictie. Het bedrijf ook nog formats en mediaconcepten voor televisie, radio, print en digitale media. Een groeiend bedrijf met veel uitdaging!

lees meer

Contactpersoon Thomas Steinmetz
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Python Developer in Naarden