Vacature Regisseur dienstverlening ICT - Huizen

Huizen

Gemeente Huizen
 • Gemeente Huizen
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 20 - 22 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen het team Informatiemanagement van de afdeling Bestuur, burgerzaken en ondersteuning is per 1 juli 2021 een vacature voor de functie:

Regisseur dienstverlening ICT
voor 21,6 uur (0,6 fte) per week

Ontwikkelingen
De gemeente beheert gegevens van burgers en bedrijven, binnen een grote diversiteit van verschillende digitale registraties. In een complex netwerk met ketenpartners, leveranciers en de eigen organisatie. Gezien de (toenemende) complexiteit moet hier structuur en overzicht in worden gehouden.

Het team Informatiemanagement zorgt ervoor dat de afdelingen en de directie goed begeleid en geadviseerd worden, en dat de ICT-dienstverlener (OGD) en andere partijen aan wie beheertaken zijn uitbesteed goed aangestuurd worden. Het team Informatiemanagement heeft hierin o.a. de aandachtsgebieden: Informatiebeleid, Architectuur, Projectenportfolio, Informatiebeveiliging.

Wat ga je doen
De regisseur dienstverlening zorgt ervoor dat incidenten, problemen en wijzigingen binnen de ICT infrastructuur en informatievoorziening zodanig worden uitgevoerd, dat verstoringen en afwijkingen als gevolg van hiervan zo min mogelijk voorkomen. Het aandragen van wijzigingsvoorstellen is een taak van de functioneel beheerders. De regisseur dienstverlening houdt toezicht en bewaakt de spelregels, kaders en prestatie-indicatoren, op basis van de met de leveranciers afgesproken servicevoorwaarden.

De regisseur dienstverlening voert de regie op het wijzigingsproces, waarin het risico van verstoringen in de bestaande dienstverlening zorgvuldig wordt afgewogen tegen het belang van de wijziging. De bijbehorende taken zijn:
 
 • Zorgen voor een adequaat wijzigingsproces dat aansluit op andere processen die hieraan gelieerd zijn (o.a. incidentbeheer, wijzigingsbeheer, probleembeheer).
 • Bewaken dat wijzigingen en de afhandeling van incidenten volgens de vastgestelde procedure worden doorgevoerd. Afwijkingen hierop signaleren en eventueel maatregelen treffen.
 • Zorgen voor de benodigde afstemming met betrekking tot het doorvoeren van wijzigingen.
 • Zorgen voor en bewaken van de samenhang van alle wijzigingen (o.a. door het voorbereiden en voorzitten van overleggen).
 • Het ondersteunen van functioneel beheerders bij het opstellen van wijzigingsvoorstellen:
  • organiseren van het functioneel beheerders overleg en dit voorzitten,
  • begeleiden functioneel beheerders bij realiseren van wijzigingen in applicaties,
 • Verzorgen van stuur- en managementinformatie over wijzigingsbeheer.
 • Relatiebeheer (operationeel) naar ICT dienstverlener en belangrijkste applicatie leveranciers.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en je hebt een afgeronde opleiding HBO Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar. Je hebt ervaring binnen een soortgelijke functie waarbij werkervaring bij een gemeentelijke overheid een pré is.

Je beschikt over een sterk ontwikkeld logisch, abstract en analytisch denkvermogen. Je kunt je goed verplaatsen in de beleving van de doelgroep, zoals de te ondersteunen teams/afdelingen in onze organisatie. Je weet anderen op een stevige maar prettige manier te adviseren en zo nodig te overtuigen. Je kunt snel schakelen en bent flexibel. Je denkt kritisch en constructief mee en je bent resultaatgericht. Je wilt je graag ontwikkelen en je toont initiatief. Je bent accuraat en hebt goed ontwikkelde schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Een boeiende, afwisselende en veelzijdige functie voor 21,6 uur per week in een dynamische omgeving. Het salaris voor deze functie is, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 4.048,- bruto per maand (schaal 9) op basis van 36 uur per week. Voor goede en zeer ervaren kandidaten bestaat de mogelijkheid om op termijn in schaal 10 maximaal € 4.494,- bruto per maand bij 36 uur per week te komen. Daarnaast zijn er goede arbeidsvoorwaarden, zoals scholing/training en fiscale voordelen binnen het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit budget is 17,05% van het bruto jaarsalaris.

Informatie en reageren
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Eric de Vries, teamleider Informatiemanagement, telefoonnummer 035 – 528 16 62.

Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot en met 27 juni a.s. uitsluitend via de sollicitatiebutton.

Deze vacature is zowel in- als extern gepubliceerd waarbij interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Huizen