Vacature Back end developer - Huizen

Huizen

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een full stack developer? Wil jij werken aan grote maatwerk applicaties? En heb jij een passie voor clean code?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor onze partner uit de omgeving van ’t Gooi ben ik op zoek naar een ervaren full stack developer. Ze specialiseren zich op het gebied van maatwerk applicatie, website en webshop ontwikkeling. Al ruim 10 jaar zijn ze operatief in de markt en zij hebben ondertussen al meerdere toonaangevende bedrijven en lokale MKB’ers mogen helpen met hun technische vraagstukken. Ze werken in een eigen CMS wat ze zelf hebben ontwikkeld. Verder maken ze voornamelijk gebruik van PHP, Laravel, Vue.js en Git. Ondanks dat het een internetbureau betreft, staat kwaliteit hoog in het vaandel hier. Zo doen ze aan peer reviewen en wordt er geen code opgeleverd, zonder dat er een paar extra ogen naar gekeken heeft. Dit is ook een van de redenen dat ze met veel vaste klanten werken, waar ze doorlopend mee samenwerken.

Naast hard werken, wordt er ook veel gelachen en lekker gegeten hier. Hotdogs, bitterballen, belegde broodjes of een lekkere kom soep, zijn een van de dingen die hier regelmatig voorbij komen. Daarnaast worden er ook echt leuke dingen gedaan. Zo zijn ze vorig jaar naar Laracon in New York gegaan, bedrijfsuitjes gevierd in London en Ibiza en worden ook de kleinere gelegenheden, groots gevierd. Naast zichzelf verwennen en trakteren, geeft deze organisatie ook er veel terug aan de maatschappij.


Functie

Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van.

De technische uitdaging momenteel is dat er een nieuw CMS wordt ontwikkeld, dit is een erg groot en gecompliceerd project waar jij samen met je team aan mee zult werken. Jij als full stack developer zult dus voornamelijk gefocust zijn op 3 dingen:

Het bedenken, ontwikkelen en onderhouden van applicaties en websites voor verschillende klanten
Het door ontwikkelen van het huidige CMS systeem
Het meedenken in de kwaliteit van de geleverde diensten


Eisen

Naast dat je een enthousiasteling bent met een passie voor clean code, ben je communicatief vaardig en durf je, je mening te geven en kun je deze ook goed onderbouwen. Daarnaast:

 • Heb jij 3+ jaar relevante werkervaring in PHP
 • Heb je aantoonbare ervaring op het gebied van applicatieontwikkeling
 • Kennis van Laravel, Vue.js en TDD
 • Scoor je bonuspunten als je eigen projecten kunt laten zien op je Github account.
Aanbod
 • Een fulltimebaan; 32/36/40 uur is mogelijk
 • Een salaris naar kennis en niveau
 • 8% vakantiegeld en vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • De ruimte en vrijheid om aan de slag te gaan met nieuwe technieken en ideeën
 • Gezamenlijke lunches in de kantine
 • Fitnessruimte is aanwezig op kantoor
 • Gezellige teamuitjes (binnen- en buitenland)
 • Werken aan uiteenlopende projecten

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar of bel mij op 06-28193041

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Donny Jansen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Huizen