Vacature Backend Developer gezocht voor start up in Hoofddorp! - Hoofddorp

Hoofddorp

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij graag je stempel drukken binnen een internationale start-up? Ben jij pragmatisch, ook in het programmeren? Lees dan vooral verder!

Als Backend Developer vervul je een belangrijke rol binnen het team van 5 developers. Reisbureaus integreren hun dienst door middel van API, een groot deel van de werkzaamheden zijn aan dit platform. Verder zijn er ook een aantal nieuwe projecten. Hierbij volg je de laatste technieken, en krijg je de kans om zowel zelfstandig als in teamverband het product naar een hoger niveau te tillen.

Bij het werk is veel flexibiliteit; er is ruimte voor eigen inbreng en een persoonlijke manier van werken. Communicatie is belangrijk binnen dit kleine team, zo is er elke dag een stand-up waarin belangrijke zaken worden besproken. Met de huidige situatie ligt de focus vooral op innovatie. Hun stack bestaat o.a. uit Laravel, Typescript en NodeJs.

lees meer

Functie-eisen
 • Ervaring met een modern PHP framework (Laravel/Symfony)
 • Je focus ligt op de bruikbaarheid en je vindt kwaliteit belangrijk
 • Je bent bekend met Caching, Session sharing, Multi-server architecture en worker-environments
 • Je bent communicatief vaardig en een teamplayer
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent flexibel
 • Meedenken en eigen input zijn voor jou geen probleem
 • Nice 2 have: ervaring met Typescript en NodeJs

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris
 • Werken in een inspirerende (internationale) werkomgeving
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (behalen van certificaten, volgen van trainingen)
 • Werken met gelijkgestemde, gedreven collega’s
 • 32 uur bespreekbaar
 • De kans om je stempel te drukken binnen een jong bedrijf

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf verzorgt vervoer van en naar luchthavens. Met haar 400 bestemmingen in 70 tot 80 landen is het een heel internationaal georiënteerd bedrijf. Onder klanten vallen niet de individuele reizigers, maar reisbureaus en bedrijven. De kwaliteit staat hoog in het vaandel; ze hebben elke locatie bezocht om de kwaliteit te waarborgen. Ze bezitten vooral elektrische auto’s, en gebruiken alleen normale auto’s als het echt niet anders kan. Er is ook nog een kantoor in Engeland.

Het team, dat momenteel bestaat uit 25 man, is jong en gedreven. Omdat het een klein team is, zijn ze hecht en kun je hier je stempel drukken. Er is ruimte voor niet alleen technische, maar ook persoonlijke ontwikkeling en je kunt meegroeien met de organisatie. Ze hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, je kunt ook op zaterdag werken als je dat wilt. Het kantoor in Hoofddorp is open en biedt een inspirerende werkomgeving. Er wordt veel aan tafeltennis gedaan en op vrijdag worden er flink wat biertjes gedronken! Kom jij dit gezellige team versterken?

lees meer

Contactpersoon Isa Meyn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!