Vacature Technisch Projectleider - Hoofddorp

Hoofddorp

Scarabee
  • Scarabee
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Technisch Projectleider
40 uur | Hoofddorp

Het in goede banen leiden van bagagestromen en zorgen dat de bagagesystemen op Schiphol goed functioneren – dat is waar de afdeling Bagage Control Systems zich mee bezighoudt. We leveren state-of-the-art oplossingen van aankomst tot boarding en houden daarbij rekening met zowel de beleving van de passagier als de beveiliging van luchthavens. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren oplossingen voor passagiers, bagage en veiligheidsprocessen. Wij zijn een internationaal bedrijf dat zich richt op het denken in mogelijkheden, het zoeken naar innovatieve oplossingen en het herdefiniëren van processen.
 
Als Technisch Projectleider bij Scarabee draag je bij aan deze missie. Je zorgt voor de organisatie van de projecten en bent verantwoordelijk voor het opleveren van projecten volgens de gestelde eisen. Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Jouw werk als Technisch Projectleider
Als Technisch Projectleider maak je onderdeel uit van een team van ongeveer tien personen. Je draagt bij aan klantgesprekken en projectvergaderingen en neemt deel aan projecten bij klanten. Je bent betrokken bij zowel de voorbereidende als uitvoerende fase en de overdracht naar de serviceorganisatie. Daarvoor stel je projectplannen en -documentatie op, maakt de projectplanning en bewaakt de voortgang van projecten. Hierbij weet je te sturen op een juiste en tijdige inzet van middelen. Offertes en calculaties stel je zelfstandig op. Je beheert het projectbudget en houdt de projectrisico’s en de kwaliteit van de projectleveringen in het oog. Jij stuurt, begeleidt, bewaakt en beoordeelt onderaannemers en de eigen medewerkers ten aanzien van kwaliteit en resultaat.

lees meer

Functie-eisen Waarom jij bij Scarabee past
Projectmanagement in de technische omgeving van klanten is jouw passie. Niet alleen heb je affiniteit met automatisering rondom complexe, logistieke processen maar ook denk je in oplossingen en streef je altijd naar het beste resultaat. Je commercieel inzicht is goed ontwikkeld en je kunt met iedereen effectief in Nederlands en Engels communiceren over de doelen en je kwaliteits- en resultaatgerichte aanpak. Je presteert goed in een organisatie met een hoge werkdruk, begrijpt als geen ander hoe je prioriteiten stelt en kunt goed plannen en structureren. Bovendien verras je het team en de klant graag met je initiatief en proactieve aanpak.

Wat neem je mee? 
Je hebt een Hbo-opleiding in een relevante technische richting afgerond en hebt drie jaar relevante werkervaring als projectleider in het managen van technische projecten met een IT of softwarecomponent. Je werkt gestructureerd en bent kwaliteits- en resultaatgericht. Tevens is plannen en organiseren jouw tweede natuur. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, commercieel inzicht, initiatiefrijk en hebt een proactieve houding. 
Ben je leergierig en bereid om de complexe processen van de klant volledig eigen te maken? Beschik je over een flexibele instelling qua werktijden en ben je goed in staat om zelfstandig en accuraat te werken? Als je ook nog fulltime beschikbaar bent en in het bezit bent van een rijbewijs B dan heb je een pre!

Wat neem je verder nog mee? 
Je bent gecertificeerd en hebt ervaring met projectmanagementmethodieken als Prince2 of IPMA. Je hebt ervaring met en kennis van de belangrijkste (hardware) systemen, besturingssystemen en applicaties die worden gebruikt in de IT.
Uiteraard heb je aantoonbare ervaring met en kennis van werkwijzen voor ontwikkeling, testen, implementatie en onderhoud van softwaresystemen en -toepassingen.

Ben je al ITIL-gecertificeerd en heb je een VCA (vol)-certificaat op zak? Heb je kennis en ervaring op gebied van softwareontwikkeling en/of IT-security, data-analyse software, automatisering rondom logistieke processen en ben je bekend met werkzaamheden op luchthaven Schiphol?  Dan is dat een grote plus!
 
Jij & Scarabee
Werken bij Scarabee betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat, zodat jij in korte tijd Scarabee en het werk leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten en de arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn prima in orde. Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!
 
Over Scarabee
Scarabee Aviation Group is een van oorsprong Nederlands bedrijf met kantoren in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van intelligente oplossingen die de veiligheid en reiscomfort van luchthavenbezoekers wereldwijd verhogen. Denk hierbij aan de witgekleurde security lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee werkt voor 's werelds grootste luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.
 
Contact
Sluit jij je aan bij Scarabee’s team als Technisch Projectleider? Solliciteer via onderstaande link!
Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet.  

Heb je vragen over de functie? Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld je telefoonnummer. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: projectleider, Hoofddorp, fulltime, ervaren, projectmanagement, offertes, calculaties, technische omgeving, automatisering, logistieke processen, logistiek, vliegvelden, hbo, IT, Prince2, IPMA, Splunk, Testmanagement en methodieken, ITIL- of AIX-systemen
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!