Vacature .NET Developer - Hoofddorp

Hoofddorp

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

2020 was het jaar van de webshops en de pakketbezorgers. Dat staat vast. Nog nooit eerder is er zoveel online gekocht en de logistiek kan het nauwelijks bijbenen. Alleen techniek heeft de oplossing. Daarom is jouw hulp hard nodig om alles in goede banen te leiden.

Vertel verder...

Om de bijna exponentiële groei van de internationale E-commerce bij te houden is er slimme soft- en hardware nodig. De complexiteit neemt namelijk alleen maar toe. Gelukkig is er een oplossing. Een totaaloplossing.

Van het beheren van de voorraad tot de levering aan de deur. Het hele proces is gedigitaliseerd, meetbaar en stuurbaar gemaakt door één geniaal platform. Een platform gebouwd in .NET en draaiend op Azure en on-premise. Van koppelingen met transporteurs en integratie met track & trace tot een geintegreerde mobiele app en RF-scanners. Alle functionaliteit komt erin samen. Het enige dat nog ontbreekt ben jij.

Wat kan ik doen?

Als .NET Engineer zien we jou graag het voortouw nemen om zowel het team als het product naar een hoger niveau te tillen. Je komt naast één ander senior te staan en gaat samen met het team en product owner de toekomst van het product uitstippelen. Met de steun van vijf medior en junior developers werken jullie er iedere dag in scrum-setting aan om het product steeds verder naar de cloud te brengen.

Dat betekent het toepassen van moderne technieken en standaarden. De eerste stap is die naar .NET Core, om vervolgens de stap naar containers te kunnen maken. Maar daarnaast is het ook het doel om een nieuwe Android app te ontwikkelen met behulp van Xamarin. En ook Python en NodeJS maken een steeds groter onderdeel uit van de stack. Kortom, genoeg te doen en te leren.

Gaaf! Wat kan ik meebrengen?

Met jouw achtergrond in Computer Science en uitgebreide ervaring met .NET development ben je al een heel eind. Daarnaast is het belangrijk dat ervaring meebrengt in het ontwerpen en bouwen van dit soort gedistribueerde systemen. Ervaring met Azure, maar ook Linux, Containers en bijvoorbeeld NodeJS is daarom niet vervelend om te hebben. Tot slot, ben je er voor het team, net als iedereen.

Dat ben ik! Maar hoe zit het met m’n rekeningen?

Om te beginnen ontvang je een salaris tot € 60.000 bruto per jaar, maar dat is natuurlijk niet alles. Je komt te werken in een jonge maar ambitieuze frisse organisatie waar ruimte is voor eigen initiatieven. Het station is om de hoek en je kunt gewoon gratis en voor niets voor de deur parkeren. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen, een premievrij pensioen en geniet je verder alle voordelen die je maar kunt bedenken. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Jeroen Breedijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Hoofddorp Bekijk alle soortgelijke vacatures