Vacature C++/Embedded ontwikkelaar in Horst (Limburg)

Horst

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij aan de slag als C++ ontwikkelaar en werken in een van de grootste spelers op gebied van stalautomatiseringen?

Het bedrijf waar je komt te werken is gelegen in Horst. Dit bedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van stalautomatiseringen. Met hun systeem kan een stal automatisch de temperatuur regelen, gaan de luiken bijvoorbeeld open om 08:00 zodat de dieren naar buiten kunnen en krijgen ze automatisch voer via een leiding op een gekozen tijdstip. Dit bedrijf maakt het complete product, ontwerpen het product en maken de software zelf. Het bedrijf bestaat inmiddels bijna 40 jaar en is in totaal 23 man groot. He is een familiebedrijf met een hecht team. In China hebben zij ook een vestiging, omdat de vraag in China enorm is.

Ben jij ook enorm gedreven en wil jij alles uit je carriére halen?

Voor deze vacature zijn we niet per sé op zoek naar een bepaald niveau. We staan open voor kandidaten die graag willen! Het R&D team bestaat uit 5 ontwikkelaars en het niveau is verschillend. De team bestaat uit 1 fullstack, 1 middelware en 3 embedded ontwikkelaars. Het is een pré als je al ervaring hebt met unit testen, micro controller en OOP.  Aan de hand van je drive is het bedrijf bereid om trainingen en cursussen voor je te verzorgen.

Wat wij graag terug zien:

  • De ambitie om goed of beter te willen worden in ontwikkelen op gebied van C++ ontwikkelen.
  • Pré als je eerder hebt gewerkt met micro controller
  • Iemand die het ontzettend leuk vindt om te programmeren

 

Wat wij te bieden hebben:

  • Een salaris tot €4.000,-
  • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • 1 jaar contract en daarna een vast contract
  • Een leuke team waarin je terecht komt
  • De juiste cursussen en opleidingen om beter te worden indien gewenst

 

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Redouan (088 – 321 8 123 of 0611831994) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

 

 

 

 

 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Horst
Vergelijkbare ICT Vacatures in Horst Bekijk alle soortgelijke vacatures