Vacature Fullstack JavaScript Developer Innovatieve Veehouderij (Node & React) - Horst

Horst

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een JavaScript Developer met passie voor het vak en vind je het leuk om je bezig te houden met de tofste technieken? Woon je daarnaast in de omgeving van Venlo en lijkt het je tof om deel uit te maken van een organisatie die wereldwijd actief is binnen de agrarische sector? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een Fullstack Javascript Developer die het R&D team wil komen versterken. Samen met het team wat bestaat uit Web, Embedded & hardware engineers ga je aan de slag met het ontwikkelen van het management platform voor stallen die aangestuurd worden door hun eigen producten.  Het bedrijf is opzoek naar iemand die passie heeftvoor het vak en het belangrijk vind zich te verdiepen in de nieuwste technieken, zowel binnen als buiten de werktijden.

Het stadium waarin het management platform zich nu begeeft is nog pril en daardoor zul je ook veel invloed kunnen hebben op het eindresultaat! Qua ontwikkeling moet je denken aan een systeem wat real-time data van meerdere stallen doorgestuurd krijgt (temperatuur, CO2, etc.). Deze data zal op verschillende manier beschikbaar gesteld moeten worden aan de klant. Denk aan exporteren, rapporteren, alarmen, dashboards, etc.

De frontend wordt voornamelijk gebouwd in ReactJS en de backend in NodeJS. Het is daarom wenselijk kennis te hebben van beide technieken, maar goede kennis van zowel Angular of Vue mag ook. Kennis van systeem beheer in combinatie met Docker, Docker Swarm of K8S is een pre.

We zijn op zoek naar een techneut die het leuk vindt om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, dus deel je kennis vooral. De doorgroeimogelijkheden zijn breed en dit hangt dan ook echt van je eigen initiatief af. We zijn op zoek naar iemand die sociaal is en het altijd leuk vindt om kritisch mee te denken!

Ben jij deze techneut die we zoeken? Dan komen we graag met jou in contact!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een echte passie voor JavascriptDevelopment;
 • Je  bentaltijd op de hoogste van de nieuwste technologische ontwikkelingen;
 • Je hebt ervaring met ReactJS, NodeJS, Angularen/ofVue;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandseen Engelse taal;
 • Je houdt van kritisch denken;
 • Je bent een echte teamplayer!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Pensioensregeling;
 • Studiemogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding; 
 • Kans om te werken voor een internationaal succesvolle organisatie;
 • Veel gezelligheid op de werkvloer!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is gevestigd in Horst en is al sinds 1979 een toonaangevende partner op het gebied van klimaat- en managementsystemen voor de intensieve veehouderij wereldwijd. Zo produceren ze meet- en regelapparatuur voor de agro, food en industrie en zorgen ervoor dat stallen op een eenvoudige wijze resultaatgericht geautomatiseerd kunnen worden. Hun systemen waarborgen een goed klimaat en daarmee gezonde dieren en een beter welzijn.

Deze organisatie voorziet een schaalvergroting in de wereldwijde intensieve veehouderij. Duurzaamheid, boerenwelzijn en diergezondheid worden hierbij steeds belangrijker. Er is hierdoor de behoefte vanuit varkens- en pluimveehouders om continue optimale informatie te hebben over bedrijfsprocessen. 

Deze organisatie houdt zich dan ook bezig met de ontwikkeling van hardware en software om deze stalgegevens makkelijk op te vragen en te kunnen verwerken. Ze hebben een eigen besturingsplatform en hebben zich daardoor ontwikkeld tot innovatieve, wereldwijde speler op het gebied van volledig geïntegreerde (stal-) automatiseringssystemen. Nederland is wat dat betreft een voorbeeld voor de rest van de wereld en hierdoor groeien ze ontzettend hard. Als gevolg van deze sterke groei zijn we op zoek naar versterkingbinnen het R&D team! 

De sfeer op de werkvloer is informeel en gezellig! Ze houden zich bezig met de nieuwste technieken op development-gebied en vinden het leuk om daar met elkaar over te sparren. Er is hierdoor ontzettend veel kennisdeling onder de collega’s. Uiteraard is er ruimte voor grapje en wordt er tegelijkertijd professioneel gewerkt.

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!