Vacature IT Project Manager - Waalwijk

Waalwijk

Hupp Recruitment
 • Hupp Recruitment
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services in Waalwijk biedt een uitdagende rol als IT projectmanager. De van oorsprong Amerikaanse organisatie is inmiddels actief in 64 landen en beheert 189 logistieke centra, met meer dan 17 miljoen vierkante meter aan warehouse oppervlakte. Jij wordt verantwoordelijk voor IT gerelateerde projecten voor toonaangevende partners zoals bol.com, de Bijenkorf, Ace & Tate, Zalando, HP en Vodafone. Door de toenemende groei van zowel E-Commerce als Ingram Micro CLS projecten zijn zij op zoek naar versterking voor het IT team. 

Als IT Projectmanager bij Ingram Micro CLS ben je de schakel tussen de klant en het eigen Ingram Micro IT ontwikkelteam. Jullie dragen samen zorg voor het leveren van maatwerk IT faciliteiten voor nationale én internationale klanten. Denk hierbij onder andere aan het implementeren en inrichten van het WMS systeem. Je geeft leiding aan het projectteam dat, afhankelijk van de grootte van de klant, bestaat uit circa 5 personen. Als ondernemende teamspeler heb je een passie voor het oplossen van complexe vraagstukken vanuit de business met behulp van IT systemen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Zorgdragen voor een gestructureerde en professionele project aanpak;
 • Functioneel vertalen van wensen van interne en externe klanten naar innovatieve IT-oplossingen die passen binnen het ICT-beleid en eventueel bijsturen in de testfase;
 • Zorgdragen voor een projectreview en meting van resultaten (KPI's);
 • Bewaken dat de projecten en wijzigingsverzoeken met de gewenste kwaliteit, binnen de afgesproken tijd en kostenefficiënt worden opgeleverd;
 • Sparringpartner voor de klant en de operationele organisatie.

lees meer

Functie-eisen

De ideale kandidaat:

 • Heeft een afgeronde studie op hbo of wo niveau in Informatica of Bedrijfskunde;
 • Heeft ervaring in e-commerce en logistiek;
 • En 3 tot 5 jaar werkervaring in een IT projectmanagementrol in een innovatieve technische omgeving;
 • Heeft daarnaast ook nog certificeringen in projectmanagementmethodieken zoals Prince2, IPMA, PMP of Scrum;
 • Ervaring met de Scrum Agile methodiek, Atlassian Confluence en Jira is een pré.

Je bent klantgericht, doelgericht, organisatiesensitief en stressbestendig. Stakeholder management is een belangrijk onderdeel binnen jouw rol als projectmanager. Communicatief ben je sterk en met je leidinggevende capaciteiten weet je anderen te motiveren. Je hebt een goed analytisch vermogen en bent in staat planmatig en gestructureerd te werken. Bovenal heb je de ambitie om tastbare resultaten te boeken voor én met klanten.

Aanbod

De organisatie biedt een afwisselende baan met veel vrijheid, ruimte voor ondernemerschap en dynamiek in een succesvolle en volop in ontwikkeling zijnde onderneming. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega's in een jonge en uitdagende werkomgeving.

Ingram Micro CLS biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super voordelige pensioenregeling, goede reiskostenvergoeding en kortingen in de personeelsvoordeelwinkel. Je zal starten met een jaarcontract met daarna uitzicht op een vast dienstverband.

lees meer

Overige info

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Thijs Cornelis via 013 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp Recruitment helpt Ingram Micro CLS bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De kracht ligt bij de mensen, #PoweredByOurPeople. Ingram Micro CLS geeft je daarom het vertrouwen om alles uit jezelf te halen. De gemotiveerde en gepassioneerde collega's werken samen naar één doel: wereldwijd de meest gewaardeerde logistieke partner zijn. Daar gaat ons hart sneller van kloppen!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Project Manager in Waalwijk