Vacature Process Improvement Engineer - Waalwijk

Waalwijk

Evoke
  • Evoke Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren van productieprocessen in de tuinbouwmarkt. 


Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren van productieprocessen in de tuinbouwmarkt. Je signaleert en implementeert mogelijkheden die leiden tot kwaliteitsverbetering, kostenbesparing en productieverhoging. Lean-manufacturing en al zijn facetten zijn voor jou bekend terrein. Dat doe je binnen een organisatie met een open ondernemende cultuur, die zo goed in elkaar zit dat ze ooit de award ‘Best Managed Company’ wonnen! Je werkt nauw samen met diverse afdelingen binnen de organisatie. Jij ziet het als jouw missie om collega’s in beweging te brengen. Daarnaast pas je nieuwe technologieën toe die zorgen voor een efficiënte productie met een hoge kwaliteit en voorspelbare (lagere) kosten. Vanuit een adviserende rol richting productie en verkoop, leg je de nadruk op maakbaarheid, kostprijsaspecten en mogelijke consequenties ten aanzien van productie. Daarnaast geeft je sturing of werk je mee aan multidisciplinaire projecten en verbeterteams.


Wat heb jij in huis?
  • Bachelor diploma in Procestechnologie, Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde.
  • Aantoonbare werkervaring in een productieomgeving.
  • Kennis van en ervaring met het toepassen van change management en kwaliteitssystemen.
  • Ervaring met het toepassen van Lean manufacturing gerelateerde methodieken, productieprocessen, logistiek en kwaliteitssystemen (WCM, TPM, Kaizen, OEE, 5S).
  • Sterke communicatie in Nederlands en Engels (woord en geschrift).
Werken bij Evoke

Je gaat bij onze opdrachtgever aan de slag, terwijl wij je de zekerheid van een werkgever bieden. Wij onderhandelen een goed salaris, vakantiedagen en bouwen je pensioen op. We begeleiden je in je groei, met jouw eigen Relatie Manager, trainingen binnen je vakgebied en onbeperkt gratis opleidingen via GoodHabitz. En met leuke extra voordelen zoals een fitnessabonnement of fietsregeling.
 
Alles voor jou en jouw carrière, om de plek te vinden die het best bij je past, als professional en persoon. Want Evoke Centers You. Zit je zeker goed, dan kun je na verloop van tijd worden overgenomen. Dat is alle zekerheid van een dienstverband én alle vrijheid om jouw ideale baan te vinden, met onze hulp.

Gratis opleidingenJouw sollicitatietrajectSuccesvol solliciteren

lees meer

Functie-eisen HBO
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.600 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

lees meer

Contactpersoon Evoke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Waalwijk
Vergelijkbare ICT Vacatures in Waalwijk