Vacature C# developer - Waalwijk

Waalwijk

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een internationale organisatie actief in het leveren van apparatuur voor de elektronica industrie ben ik per direct op zoek naar een C# developer. Jouw nieuwe werkgever heeft in Nederland een kantoor welke verantwoordelijk is voor heel Europa. Als wereldwijd marktleider zijn zij in hun branche een zeer bekende speler. Het hoofdkantoor van deze organisatie zit in Azië met circa 600 medewerkers. Over de hele wereld hebben zij agenten die de producten van deze organisatie leveren en installeren. In de omgeving Waalwijk is het kantoor van Nederland gevestigd welke het hart van Europa is. Met 20 werknemers zijn jullie onmisbaar en de expert voor alle vragen in Europa. Bij deze organisatie is er veel ruimte voor eigen initiatief en is er een open en informele werksfeer. Doordat er op kantoor niet heel veel mensen werken zijn de lijnen erg kort en ben jij absoluut geen nummertje.


Functie

Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen.

Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit samen met ze te bespreken. Daarnaast werk jij nauw samen met de software engineers in Azië. Mocht jij op het gebied van ontwikkeling hulp nodig hebben, staan zij klaar om bij te springen.

Als C# developer werk jij bij dit bedrijf met C#, SQL, MYSQL, WPF en XML. Het is niet erg als jij geen kennis hebt van Structured Text (plc), dat ga jij hier leren. Omdat jij ook verantwoordelijk bent voor de development m.b.t. de MES systemen van de klanten ga jij communiceren met API’s. Dit betekend dat jij tegen allerlei soorten databases aan zal gaan praten. Dit is namelijk verschillend per klant. Jij bent dus ook veel bezig met het verdiepen van jezelf in de software van de klant om hier de juiste data uit te halen. Op dit moment is jouw nieuwe werkgever ook bezig om webbased te werken en wordt er veel aandacht besteed aan de User Interface.


Eisen

– HBO werk en denk niveau;
– Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
– Kennis van C#, Visual Basic of Delphi;
– Kennis van SQL of MYSQL;
– Kennis van Structured text (plc) is een pré;
– Jij bent communicatief sterk genoeg om met klanten te communiceren en bent in staat om training te geven aan klanten en de field engineers;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

– €3800–€4800,- o.b.v. kennis en ervaring;
– 8% vakantiegeld;
– 24 vakantiedagen;
– Een overwerkregeling;
– Een 13e maand afhankelijk van de bedrijfsprestaties ( dit wordt per jaar opnieuw bekeken);
– Reiskostenvergoeding;
– Een laptop van de zaak;
– Een goede pensioenregeling;
– Een tijdelijk contract met uitzicht op vast;
– Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid.

Affiniteit met de machine bouw en op zoek naar een nieuwe uitdaging als C# developer? Solliciteer dan door jouw cv te e-mailen naar Voor meer informatie kan jij uiteraard ook bellen /088-3218123

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.800 - € 4.800 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mathilda van Delden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# Developer in Waalwijk