Vacature Field Service Engineer - Waalwijk

Waalwijk

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een elektromonteur met basis netwerk kennis? Vind je het leuk om bij gemeentes en ziekenhuizen camera- en softwareoplossingen te plaatsen? Solliciteer dan direct als Field Service Engineer.


Wat ga je doen?

Als field service engineer ga je bij klanten langs om daar camera- en softwareoplossingen te bieden. Je gaat dus de apparatuur op locatie in bedrijf stellen. Denk hierbij aan het fysiek installeren maar ook het oplossen van storingen.

Ze hebben een eigen NOC waar ze bezig zijn met het observeren voor de klant, als er dan een storing is die ze niet op afstand kunnen oplossen ben jij de aangewezen persoon om op locatie de oplossing te bieden.

Ze bedienen een groot scala aan klanten, denk hierbij aan ziekenhuizen en verschillende gemeentes. Een leefbare publieke ruimte is waar ze voor staan.


Wie ben je?

Je bent een field engineer met een elektrotechnische achtergrond maar ook basis netwerk kennis heeft. Het netwerk draait hoofdzakelijk op Cisco, dus basiskennis hiervan is een grote pre.

Je hebt dus:

- Een achtergrond in elektrotechniek, denk hierbij aan een MBO 4 studie in die richting;
- Basis netwerk kennis (routers en switches);
- Een grote drive om door Nederland klanten te helpen, onderweg zijn is voor jou geen probleem;
- Ervaring met CCTV, Camerabeveiliging is een pre.


Wat mag je verwachten?

Een leuke rol als field engineer waarbij je veel verschillende klanten en omgevingen kunt gaan zien. Je komt bij overheidsinstellingen waarbij veiligheid heel erg belangrijk is. Je helpt dus mee met het veiliger maken van organisaties en de publieke ruimte.

Daarnaast kun je de volgende zaken verwachten:

- Een comfortabele leaseauto;
- Een salaris dat loopt tot €3.000,- op basis van 40 uur en ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- 25 vakantiedagen;
- Een groeipad en traject om alles uit jezelf te halen;
- Vertrouwen en vrijheid om je werk te doen.


Waar ga je werken?

Een organisatie die het belangrijk vindt dat de publieke ruimte goed beveiligt is en dat er voor elke klant een oplossing op maat is. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het aanbieden van camera- en softwareoplossingen voor elke klant. Een leefbare ruimte is voor hun prioriteit nummer één. Ze lopen ook voor op innovatie, denk hierbij aan Kunstmatige Intelligentie en data science.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Field Service Engineer in Waalwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures